Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tento milý film jsem zhlédl několikrát a vždy jsem se pobavil. Hlavní myšlenka mi přijde velice originální a vtipná, stejně jako samotný příběh. K tomu si připočtu příjemnou hudbu (Frank Sinatra a spol.), herecké obsazení (myslím si, že spojení Gibson + Huntová působí sehraně) a jemný humor, vychází mi z toho 5*. Pro mě osobně 1 z nejlepších romantických komedií, vřele doporučuju. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tenhle film pozván do kina. Odmítl jsem. Zvoucí mi potom řekla, že to byl skvělý film. Jelikož jsem znal zvoucí tehdy již dostatečně, tedy - jak myslí, jak cítí, jak prožívá a jak hodnotí, tak jsem věděl, že to nebude pro mě nic moc. Později, kdy se začal tenhle film "Po čem ženy touží" dávat často v televizi, tak jsem na chvilku nabyl dojmu, že v něm je i něco poučného. Tento pocit ze mě ale dost rychle zmizel. Navíc mi vadí tak přehrávající herec, jakým je pro mě Mel Gibson. A přece dávám dvě hvězdičky, ale kdyby se ten film nenatočil, jako řada jiných, tak by se nic nestalo. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Příběh muže, kterému padne do vany fén, on utrpí šok a získá schopnost slyšet to, po čem ženy touží. Výborný nápad se cení. Když si k tomu přidáme výborné humorné scénky (oblíkání punčocháčů), nějaké hlášky ("Je jí patnáct, rozumíš tomu, před pěti lety jí bylo deset!"), kvalitní herectví Mela Gibsona a Helen Huntové a nějakou tu romantiku, kvalitní odpočinková záležitost je na světě. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po rokoch mi to už nepripadalo ako taká pecka. Dokiaľ sa na scéne neobjaví Helen Hunt, tak to trvá strašne dlho a príliš vtipné to nie je. Gibson je proste za šovinistické prasa a samo o sebe to nestačí. Scény v ktorých sa chlap prezlieka do ženských šiat alebo si skúša šminky ma neberú. Potom Gibsona osvieti a začne chamtivo využívať svoj dar. Jednotlivé situácie ktoré zažíva mi tiež dvakrát nápadité nepripadali. Až keď prišla na scénu Helen, tak sa naplno rozbehla medzi nimi skvelá komediálna chémia plná vtipných scén. Prekvapivo ale Helen vo filme nemá veľký priestor, čo je škoda. A romantická línia medzi nimi vrátane ich dialógov pôsobí strašne rozpačito. Skoro jak keby nonstop improvizovali a čakali akým smerom sa ich rozhovor vyvinie. Fakt divný film. Takisto mi nesedelo, že ak sa má chlap stať voči ženám viac pozorným a chápavým, tak hneď z neho robia zženštilého chudáka. K tomu niektoré hviezdy ako Alan Alda tu boli úplne nevyužité. Takže dnes to je pre mňa už len mierne nadpriemerná komédia s množstvom hluchých miest, ktoré nie sú vtipné. 6/10. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Mel je třída a to je jasný fakt. Položil sem si otázku, co mě na téhle komedii tak zaujalo no a odpověď? Je prostě originální. Já nemusím dostal šlupku elektrickým prodem abych věděl co si myslí moje sestra jež mě neustále častuje nejrůznějšími tituly, ale tohle celé, tedy ne to že si pustí fén do koupele, ale to že slyší neslyšitelné, to je právě tím originálem. někdo by namítnul, že tam musí být děsný zmatek, když do děje zasahují ještě ústy nevyřčené myšlenky, ale opak je pravdou. Svižně a hlavně (což je u komedií dosti podstatné) vtipně vedené dialogy stojí za mnou udané hodnocení. Takže se dobře bavte, já su du vyfenovat svůj sestřih :):) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Film sa pôvodne volal „Head Games“. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)
  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama