Reklama

Reklama

Obsahy(1)

William celý život snil o tom, že půjde v otcových šlépějích a stane se lovcem bouří. Jeho legendárního otce před lety vzalo s sebou supertornádo. Od té doby se z pronásledování tornád stal skutečný byznys a cestovní ruch spojený s katastrofami vzkvétá. Teenager uteče z domu, aby se spolu s bývalým kolegou svého otce vydal za hurikánem, ale tornáda jsou už větší a ničivější, než kdysi. Williamova matka mezitím zoufale pátrá po svém synovi, netušíce, že se do oblasti chystá největší bouře všech dob, supercela, která ohrozí životy nejen lovců bouře, ale všech lidí v oblasti. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zo starého dobrého Twisteru ostala len olízaná palička z nanuku. Supercela by to bola len vtedy, ak by sa jednalo o doživotie, ktoré by ste za trest museli stráviť vo vile na Seychelách. Tak to áno, to by bola super cela, ale na tomto nič super nebolo. Hudba pomaly ako z nejakého Indiana Jonesa, takže nebolo jasné, či ide o komediálne dobrodružstvo, alebo či ozaj chcú vystrašiť diváka tornádom. V podstate nejde o katastrofický, ale skôr o katastrofálny film. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není SPOILERS tohle je upřímný VAROVÁNÍ. Dramaticky a scénáristicky hotová tragédie. 85minut nezajímavého polemizování o rodinných vztazích vás v dodávce doveze pod mrak, z kterého fouká, prší a sem tam spadne kroupa. Totálně prolhanej poster o lovcích bouřek si strčte do kakavové díry. Casting si někdo taky užil. Podle roztomiloučké Jordan Kristine Seamon Disney jistě nakreslil animovanou Pocahontas jinak je tam úplně k ničemu. Boooring Daniel Diemer by se měl spíše ukázat jen jako dubl Willa Poultera, Heche nebudu řešit a Baldwin si tu roli střihnul asi za trest po té tragédii z natáčení westernu, prostě zmizím v bouřce ´´bože já nevěděl, že je nabitá ostrým!´´ Neskutečné, že se takovýto hnůj objevil v programové nabídce Cinestaru a za jiné projekty jako třeba On se bojí, aby člověk se slzami v očích klečel na struhadle nebo co, myslim teď konkretně Hradeckou pobočku!  10% ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Od začátku ten film ukazoval jak moc chce být dramatický, ale vůbec nebyl. Diemer je dobrý, ale tady mě vůbec nepřesvědčil. Tupé dialogy, klišé "matka bojící se o syna", atd. Rád bych viděl film, který by aspoň zopakoval nějakou katastrofickou klasiku a vtáhl mě do děje, ale tohle je ztráta času. Jedna hvězda protože miluju americký venkov, a druhá je za Baldwina, který tady nemusel střílet a Heche, která vypadala, že umí řídit. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal kdy se tam objeví nějaký to tornádo, ale ono se tam furt jenom kecalo a řešily se velmi křehký vztahy traumata a podobný sračky a tornádo furt nikde. Až pak mi to došlo on se vlastně ten film jmenuje Supercela aha tak to jo to už chápu proč je tam vidět jenom ta supercela a nic jinýho. No a Baldwin pokud by byl při smyslech tak by nezastřelil kameramanku, ale sám sebe za to, že v tomhle vůbec hraje. A tohle se jako fakt procpalo do kin? Nechápu. Hvězda za náklonnost k žánru jinak úplná ztráta času.15% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak nejako mohol vyzerať TWISTER v 70. rokoch. A aj to by bol slabým príkladom katastrofického žánru, ktorý bol v tej dekáde veľmi obľúbený. Bolo by to pôsobivejšie ako nejaký TV film, ktorý nemá vysoké nároky a diváci konzumenti by boli spokojný. Toto do kina nepatrí. Slabé, bezduché, aspoň trošku nostalgické. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Během scény na čerpací stanici se v rádiu ozve varování Národní meteorologické služby z Morristownu pro okresy Anderson, Knox a Roane. Jedná se o okresy ve východním Tennessee, nikoliv v Texasu, kde se film odehrává. (Johnny.ARN)
  • Na začátku filmu se píše, že se odehrává v západním Texasu, ale v jejich televizi běží vysílání Zpráv 9 z Oklahoma City. Meteorolog zmiňuje Geary a Kingfisher, které leží severozápadně od Oklahoma City. (Johnny.ARN)
  • Vlajka USA v garáži pro bouřkové zájezdy je vyvěšena nesprávně. Při vyvěšování u zdi, ať už ve vodorovné nebo svislé orientaci, by měl být svazek (hvězdy) vždy v horním rohu, na levé straně diváka. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno