Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při honu na vlka je zastřelen jeden z myslivců. Nejdříve to vypadá jako nehoda, ale později vyplyne, že se jednalo o plánovanou vraždu. Střelec cíl minul a trefil omylem někoho jiného. Následně je stejnou zbraní zastřelen místní podnikatel se dřevem a konkurent nejvlivnějšího muže v okolí starosty Pokorného. (prima+)

Recenze (32)

regentor odpad!

všechny recenze uživatele

Televize z Kavčích hor už delší dobu točí jeden škvár za druhým. Tady je penězovod jasný. Ovšem, že si podobný hnus dovolí natočit komerční tv je určitá inovace. Dřív už rovněž poslali miliony do kopru ale tady se opravdu "vyřádili". Mobil se asi ve vězení nemusí nabíjet aby byl funkční na první dobrou. Stopneš auto a ejhle policajt v civilu. Hned začne sypat informace kdo je, kam jede atd. Pak mu jebne, hopne i z autem do rybníka a vyřízeno. Brnkne tě týpek, že máš novou identitu, uniformu na míru a z kriminálnika je policajt. To jako fakt nechceš  ani ve špatném snu  po odvaru z lysohlávek. Zbytek tohoto pokusu o krimi/drama samozřejmě nekoukatelný , to by byl čistý masochismus. ()

Radim100 

všechny recenze uživatele

Strhující akční drama, které vypráví o bývalém trestanci Lucasi Hoodovi, jenž se neuvěřitelnou shodou okolností stane šerifem venkovského amišského městečka, když pátrá po ženě, kterou viděl naposledy před patnácti lety. Tehdy se po vyloupení klenotnictví Lucas dobrovolně vzdal policii, aby ona mohla uprchnout. Tato žena nyní žije v Banshee, říká si Carrie Hopewellová, je vdaná za místního okresního prokurátora.. Jsem netušil, že to je remake Banshee. Špatný. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

No, určitě tomu dám ještě šanci, protože Majer je sympatický chlapík a běhá tam ten vlk, ale nepřiznaná vykrádačka "Banshee" (jehož kvalit tohle zatím nedosahuje ani náhodou), přemíra kravin, celková lacinost a amatérské výkony některých herců mne pro další sledování "Zákonů vlka" nenadchly ani náhodou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám sice originál, ze kterého Geisler opisoval, ale první díl se mi docela líbil. Ano, vadí mi také všechny ty nelogičnosti, jako po deseti letech funkční mobil (A SIM karta! Kdo ji platil? Hlídač skladu?) a polda, co o sobě všechno vyžvaní na první dobrou a provařená korupce státních zakázek a dotací a že by protřelý kriminálník nevěděl, že na místě činu musí mít rukavice (To neviděl ani v televizi v nějakém seriálu?) atd., ale má to slušné tempo, dobrou kameru, skvělou výpravu, herci hrají většinou fajn, dokonce i Polášek (jen Vondráček mi přijde, že krapet přehrává), Majerovi a Rybové ten vztah věřím, v pozadí jsou některé nevyřčené věci, tož uvidíme. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

První díl seriálu Primy mne uchvátil prvními desíti minutami - technicky na úrovni celovečerního filmu, krásná kamera, lokace, temná atmosféra skoro mi to evokovalo Rapla... a pak nastala ta záměna kdy bývalý mukl Majer se začal vydávat za nového šéfa obvodního oddělení ( kde jsou jen dva policajti důchodce a naivka ) a už z toho byla klauniáda. Dalčí civil, který bude každý díl úspěšně řešit vraždy. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama