Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliette se snaží získat si důvěru zástupce Marnese, když společně odhalují pravdu o nedávných tragédiích. (Apple TV+)

Recenze (16)

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Episoda je primárně zaměřená na Juliet, její minulost a seznamování s novým prostředím a lidmi coby šerif. Pár věcí v pozadí se hnulo vpřed, takže pocit, že bychom šlapali vodu nemám. Přesto působí epizoda místy pomaleji než přechozí. Ale chápu, že je nutné budovat i pozadí charakterů. V minulosti Julliet toho bude určitě ještě víc. V pohodě, ačkoli mi tu přec jen chyběl nějaký zajímavější moment, ať už v lince mystery nebo emoční. Kvalitu si to ale pořád drží dobrou - hlavně kvůli hercům. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Rebeccy, resp. Juliette je šerifka a toto je presne poloha, ktorá jej sedí, ale aj parádne sekne. Nič proti jej schopnostiam opravovať v montérkach zložité mechanizmy v sile, možno sa toho ešte znova dočkáme. Každopádne zo seriálu sa stáva tak trochu neo-noir detektívka a snáď sa vraždy prepoja aj na to potencionálne spiknutie v pozadí. Len na vyššie hodnotenie mi tu čas zaberala retrospektívna línia. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl, kdyby se neodehrál, tak by nikdo z diváků prakticky o nic nepřišel. K vidění je jen kamarádíčkování se hlavní hrdinky se starochem a spousta flash backů, které minimálně prozatím postrádají v ději nějaké opodstatnění a plní pouze efekt protahování děje. Dojem zachránil až zdařilý závěrečný cliffhanger, které tomuto seriálu skvěle jdou. [65 %] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A další vata, ale na rozdíl od té minulé mě aspoň tak nenudila a až na to klišé se zápornými postavami nemůžu říct, že by mi nějak vadila. Jen je to krapet o ničem, no. Pátou epizodu ještě zkusím, ale jestli mě nezaujme ani ta, tak s tím končím. Slabé 3* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějově trochu plochá epizoda. Ale pořád na dobré úrovni. Sypat na diváky v jednom kuse napínavé momenty a dějové zvraty....to se povedlo jen málo tvůrcům. Mírné zbrždeni ve čtvrté epizodě, je vcelku ok. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti slaboučké minulé epizodě, kde mechanici a dělňasi nudně makali a byl jasný potlesk nad úspěšně provedenou prací na závěr,  je tahle sic o dost procent méně ceněná epizoda alespoň o něčem. Napínavá, správně atmosferická a teprve nyní mi to pátrání po tajemství sila a záhadných vraždách chytlo. Těším se na další epizodu, snad nezklame. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první dvou částech jsem si říkal, že Silo asi není nic pro mě a že jej prozatím odložím na neurčito. Pak jsem zapomněl vypnout obnovu Applu, zkusil jsem tedy za ty prachy pokračovat a hle - už jsem zaháčkován. A těším se, co se bude v tom antiutopistickém prostředí dít dál. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaver to trosku s odhaleniami i novou postavou na scene dobehol, ale ani dovtedy to nebolo uplne hluche. Zistili sme, preco nova serifka inklinovala k praci mechanika a vyjavilo sa cosi o jej vztahu s otcom. Ta sa zatial na novom fleku rozkukava. Typek vysedavajuci v jedalni, zrejme nebude z tych, co videli "preblikunutie" za oknom/obrazovkou. Co ma trochu zaraza, ze tuto liniu zatial nechali kompletne bez odozvy, akoby si vsetci povedali, ze sa im to len zdalo. Ak teda nejde o liniu s nocnym navstevnikom jedalne, co podla jeho spravania tak moc zatial nevyzera. 70% Mierny nadpriemer. Snad bude dalsia cast vyraznejsia. ()

Baru.Class 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš flashback epizoda ohledně hlavní hrdinky, která je fajn, dokresluje následující příběhovou linku, ale já už bych uvítala nějakej další progres ohledně XY otazníků ohledně sila. Doufejme, že počíteční tempo neustane a naskočíme zpátky do sedla. ()

Reklama

Reklama