Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Adman 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie, která mě postavila na nohy. Celý film byl natočen s velmi nízkým rozpočtem, nicméně za tu zábavu to stojí. Extrémě jednoduchá dějová linka je neustále přerušována zdařilými gagy, které naše hrdiny vždy na chvíli odvedou z cesty za vysněným cílem. Když se z toho konečně nějak vyhrabou a řeknou si, teď už konečně pojedeme do toho White Castlu, stanese opět něco, co rozhodně neočekávali a z tak jednoduché věci, jako dojed do vedlejšího města a dát si tam hamburger, se stane téměř neproveditelný úkol. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Celkem nadprůměrný zážitek složený ze spojení hamburgerů z White Castle, trávy, fajnového hereckého obsazení a vtipné hudby. Komedie za všechny prachy to sice není,ale je to přinejmenším vtipné znázornění dvou obyčejných kluků kluků, kteří se chtějí vychutnat pořádný jídlo,bohužel pro ně cesta vede....mno,jen se podívejte! Dávám 4 hvězdy, možná, že s trochou THC v krvi to má větší grády, jak se tady píše, ale já tomu nějak neholduju. ()

Reklama

Langy10 

všechny recenze uživatele

Vynikájící komedie, nejvíc jsem se smál :D.... Uplně super vymakaná :D ... umíral jsem smíchy..Tuhle komedii miluju moc.. obsazení bylo super, herce vůbec neznám, ale přesvědčil jsem se o tom, že s nimi jsou komedie boba!.. hned se pujdu podívat na dvojku! .. To snad bude bomba taky :) .. Už se těšim.. no nevim co dál psát, prostě největší pochvala! Nepamatuji si snad vteřinu, kdy jsem se nesmál :D:D.... už jenom ten název vypovídá za vše :D... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovej masakr jsem už dlouho neviděl, sice je to někdy přehnaný a už to neni zábavný, ale většinou jsou tam jenom ty nejkrutější scény, Hlavní dvojice je totálně vyhulená, hlavně Kal Penn je vostrej, tan čong john Cho už tak dobrej neni, ale celkem slušně doplňuje Penna. Děj je samozřejmě to nejtupější co se dá vymyslet, ale co jinýho maj dělat vyhulenci než zajet do White Castelu pro nejlepší miniburgry na světě a přitom se co nejvíc zhulit. Když se k tomu ještě přidá sjetej Neil Patrick Harris a zhulenej gepard na kterým se dá jezdit, tak i když to neni občas tolik vtipný, jak se tvůrci snažili, tak tomu hodně dobrý 4* musim dát ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"JUST PRETEND THAT YOU'RE A NERDY ASIAN VERSION OF TOM HANKS AND SHE'S A HOT LATINA MEG RYAN WITH BIGGER TITS." -------- Tieto typické americké univerzitné road movie komédie vždy padnú vhod. Samozrejme, ak sú tak podarené, ako napríklad Road Trip. Harold & Kumar sa vydaril podobne. Humor, aj keď subjektívne, je tu stále ten klasický, prirodzený, iba občas skĺzne k tomu umelému, ktorý sa už tak hojne vyskytuje v nových komédiách, že môže byť ich alfou a omegou. Rôznorodosť scén je taktiež prínosom. Fajn vecička na odreagovanie a vylepšenie pochmúrneho, zimného večera. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Dýmka, ze které Goldstein (David Krumholtz) a Rosenberg (Eddie Kaye Thomas) hulí, je vyrobená ze šofaru, což je hudební nástroj vyrobený z beraního rohu, používaný například při oslavách židovského svátku Jom kipur. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama