Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Hlavním záporem je jednoznačně Queen Latifah(at' se na mě nikdo nezlobí,ale jestli jste ji veřili úvodní honičku na kole když si uvědomíte jak velkou prdel ta ženská má tak jste blázni) a ten mamrd co jí tam sekundoval.Honičky jsou unylé a strašně nudné a nebýt těch neskutečně pěkných bab tak klesnu ještě níže.Takhle dávám již tak milosrdnou jednu *. P.S. Některé filmy by prostě nikdy neměly byt remakovany ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

K uzoufání špatná takřka doslovná napodobenina oddechového nářezu z dílny Luca Bessona. Fordy jsou prostě nedůstojná auta (až na Focus RS a GT40) a nápad obsadit na pozici famózního Samyho Naceriho poněkud mladší a po všech stránkách slabší verzi Arethy Franklin... o tragédkovi Jimmy Fallonovi radši ani nemluvit. Tohle je prostě strašný zločin, který může slavit úspěch snad jedině za bohužel příliš malým a mělkým oceánem. Co ze mě zbude, až někoho napadne udělat remake Lady Vengeance, to si odmítám byť jen představit;) I hudba v americké verzi Taxi stojí za... podstatně méně než u French Fries, a tak jedinou skutečně kladnou hodnotou tohohle filmu je snad jen pomazlení hodná Gisele;) Jen a pouze ona zvedá akcie tohohle filmu, který je jinak naprosto zbytečný a zaslouží 40%. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Koncept je samozrejme dobrý, nakoľko Taxi je osvedčená značka. Každopádne už v Biblii sa píše "Nepokradneš" a Amíci to majú očividne na háku, keďže dokážu prachsprosto okopírovať úspešný film, nasadiť tam debilných hercov, namodelovať katastrofálne dialógy a priživiť sa na niekom inom. Toto je podľa mňa stoka a navyše spravená aj nekvalitne. Jedinú hviezdičku dávam za božskú Gisele. Strata času toto. 25 % ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco tak strašnýho. Queen Latifah je furt stejná tlustá kráva, o kterou bych si neopřel ani lítající koště, a Jimmy Fallon je tragéd až to bolí. Ale tihle dva jsou asi nejsilnější stánkou filmu. Naprosto kokotovní scénář, kterej dost hnusně vykrádá originál, a ještě debilnější režie. Fakt nevim, proč jsem si z toho něco sliboval. No, nedokoukal jsem to celý, páč mi ten film už brnkal na nervy, ale o první hodině můžu říct, že je to snůška toho nejtrapnějšího, co můžete hledat. ()

chlebos odpad!

všechny recenze uživatele

A ja myslel ze to francouske je fakt spatny ale tohle je fakt peklo. uz jenom ten namet. celou dobu jsem si rikal. Auta v USA to je preci San Francisco a hlavni roli mohla hrat nejaka pekna kocicka ktera by byla nezadana a tak mohla vzniknout pohodova letni akcni komedie a rezirovat to mel kazdopadne nekdo sikovnejsi.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama