Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ty s ňou nepretekáš? A k čomu to bude, kam to dospeje ? Po NY ? Nemyslím... Rozstrieľajú ťa poliši, oni najprv pália až potom sa pýtajú. Kde si náš francúzsky mesiáš, kde si ? Tučná černoška v PC aute alebo velebenej statike, bez ktorej by amatér hrubého zrna Story neurobil "story". Príšernú, priam trápnu vec s fickiou vtlačenia duše, pocitov, emócií ( a pritom vôbec nie komplikovaných, stačí jednoduchých). S autami to nemá nič spoločné, nekoná sa automobilový fetiš, nie sú tu šibnutý Nemci na Mercedese. Chýba posvätnosť francúzskej V6 proti "porsche" motoru v krásnych lokáciách bez PC. Amerika sa obnažila, strhla si šaty a ukázala nemohúcnosť a gýč. Ale neplačem ani náhodou. (videné 03.04.2016, JOJ archív) ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Bolo zábavné sledovať, ako celé osadenstvo taxíka alebo iných áut, ktoré sa pohybujú rýchlo, sedí v štúdiu a okolo nich beží "plátno" alebo ak chcete, tak "pozadie" A naozaj komický bol začiatok, v ktorom profesionál na bicykli, k tomu aj viditeľne chudší, predvádza neuveriteľné kúsky a vzápätí sa z neho vykľuje žena plnších tvarov :) ()

Reklama

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Čtu obsah a tam píšou Queen Latifan je sexy taxikářka!!! Tak to je pěkná blbost, ale Jennifer Esposito a Gisele Bundchen jsou opravdu moc sexy. V polovině filmu jsem začal psát o reklamě komentář a zatim to vypadalo na 3 hvězdy, jenomže po reklamě přišla scénka jak Jimmy Fallon zpívá v autě a já takový trapný scény nesnášim a proto padá mé hodnocení na 2. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Další příšernej film, který jsem měl možnost vidět o Vánocích!!...vůbec se mi nehce o tom psát!!..nezajímavé, nevtipné, málo akční...a to je dost na hovno, když se jedná o akční komedii!!!..nemyslim si , že francouzká série ( pouze 1. 2 díly ) je nějaký majstrštik, ale americké Taxi dostává ve všech směrech do kolen!!!..nejhorší jsou na filmu dialogy mezi Latifah-Fallon...máte chuť televizi roztřískat kladivem....ale když už jednou na to koukám, tak musim bejt tvrdej a nenechat se porazit šílným režisérem Timem Storym!!!..navíc máme dost dobrou telelvizi, byla by to škoda!!..v těhle případech opravdu nevim za co dávám jednu hvezdičku...za se musim opakovat, že jsou zřejmě horší filmy!!..20%!! Jednou větou: Dneska mě bolí strašně v krku a ještě píšu komentář na filmový peklo, snad ta kachna u babči mi napraví náladu!:) ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Začíná tím, jak cyklista provádí neskutečné věci na svém kole v ulicích NY. Pak zastaví. Střih. A cyklista je dvakrát tak široký, sundavá přilbu a ona to Queen Latifah. Pak přijde její šéf a dá jí jako dárek pochromované turbo do jejího taxi. O pár scén dále vidíme, jak Queen Latifah v noční košili otvírá kapotu taxiku s kompresorem v ruce a hodlá ho montovat do svého auta. Přestal jsem se smát až hodinu po titulkách. To je fakt moc. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama