Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Fantasy - Earth, Wind & Fire [3:46] ,2. Hollywood Swinging - Kool & the Gang [3:26] ,3. Be Thankful for What You Got - William DeVaughn [5:45] ,4. Roda - Elis Regina [2:35] ,5. Sexy - Black Eyed Peas [4:44] ,6. Suga Suga - Baby Bash [4:10] ,7. The Boss - James Brown [3:12] ,8. Ain't No Reason - Christina Milian [3:12] ,9. Believer - Christina Milian [3:14] ,10. Brand New Old Skool - 777 [4:34] ,11. G's and Soldiers - Planet Asia/Kurupt [4:12] ,12. Cool Chill - John Powell [3:56] ,13. A Cowboy's Work Is Never Done - Sonny and Cher [3:15] ,14. You Ain't Woman Enough - The Rock [6:03], ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No nevim, mě to přišlo takový divný a přeplácaný. Což o to, Travolta a Thurman nejsou špatný a The Rock je vostrej a i jinak je film nabitej spoustou známých herců, ale co s tim, když mě to nebaví a celý je to rozmázlý v debilním ději o ničem. Ale abych úplně filmu nekřivdil, tak občas dokáže slušně pobavit a Uma Thutman je prostě Uma Thurman ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo ma zaujalo na prvý pohľad bolo to mimoriadne hviezdne obsadenie. No malo to byť voľné pokračovanie filmu Chyťte ho! y roku 1995, ktorý tiež nebol nič extra. Buď cool nie je ani lepší ani horší film, len mu trochu viac chýba vtipnosť. A pri tom tam bola slušná dávka hercov, ktorí by ju mali priam produkovať. Všetko ostatné je zvládnuté na jednotku, audiovizuálna stránka nemá chybu a väčšina hercov tiež stála za to. Celkovo je však Buď cool len priemerný film. ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Nevim jak nekdo dokazal tuhle obrovskou reklamu snad na vsechno co me snad napadne produkovat jako seriozni film. John Travolta si po 11 letech opet zatancoval s Umou Thurman. Z hudebnich skupin se predstavili Black eyed peace, Aerosmith a mnoho dalsich, svuj stek mel i Kobe Bryant. Zkratka cele temer dvouhodinove snazeni na me pusobi prislovim, ze vlk se nazral a koza zustala cela. Ovsem co tim ziska "The Rock" mi zustava utajeno. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem byl rozhodnutý dát jen 3*, ale nakonec to prostě nejde. Travolta jako "všemocný" nejšikovnější všeřídící boss, na kterého se lepí pro mě nezvykle sexy Uma Thurman. To s emi prostě líbilo. Spousta hvězd hudebního průmyslu v čele se Stevenem Tylerem a BEP. Člověk se nezasměje moc nějakým gegům a ani si žádný "kec" nezapamatuje asi, ale je to příjemná oddychovka. Navíc, Rock jako hloupoučkej buzík byl naprosto bezchybnej. Nejvtipnější scény celého filmu byly s ním! ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Po filmu Malý svědek (2001) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si společně zahráli John Travolta a Vince Vaughn. Podobně se jedná o druhý společný projekt i pro hereckou trojice Uma Thurman, John Travolta a Harvey Keitel, kteří se setkali již během natáčení filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (x_silver)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno