Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele tchempi k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Divácké rozčarování spočívá v nepochopení žánru. Není to žádná romantika nebo fantasy, ale čistokrevná komedie, resp. parodie. Něco jako Bláznivá střela nebo Růžový panter. Třeba Damián s Matoušem jsou luxusní komediální dvojicí. Ty plky, co vedou, a jaké grimasy u toho dělají. Paráda. V linii ze současnosti je humor slabší, ale i tady se najdou perly. Třeba choreografie bitky v kuchyni a Eliščiny údery á la John Wick. K popukání. A baví mě i drobné dada vtípky. Třeba když Smetanová po rvačce vyvalí růžovou podprdu, do které nemá co dát. Osobně jsem se celou stopáž od srdce řehtal, a to jsem byl střízlivý. 80 % a těším se na další díly. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Tvůrci tvrdí, že natočili pohádku, ale přitom do tohoto dílu zakomponovali vynález viagry a markýrovaný gay oral. Je to pecka, skvěle se bavím. Nejen díky ujetému scénáři, ale třeba jen tím, jak většina zúčastněných toporně a ochotnicky hraje. Už chybí jen vichr z hor. ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Tohle je český „The Room“. Je to tak blbé, až je to boží. Když se v roli falešného instalatéra zjevil Vaněk s parukou 80leté babči a nalepeným knírem pornoherce ze 70. let, spadl jsem smíchy z gauče. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

Správce sjetý lysohlávkami a gerontofilní mamina od marmelád, kterou rajcuje santaclausovský děda Rakytník. Komediálně-recesní jízda pokračuje. P.S. A nevážení „odpaďáci“, jděte do prdele. Kdyby se vám to fakt echtovalo, tak na to po prvním, druhém dílu zanevřete. Ale že tady furt exhibujete, vypovídá jen o tom, že na to vůbec nekoukáte a hejtujete to ze setrvačnosti. ()

Reklama

Reklama