Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeňte, že ve čtyři vrážíte Hitlerovi do zadku ananas." Raději mám peklo veselý než to strašidelný, ale Satanův potomek Nicky mě do něj moc nenalákal. Sice by se mi líbilo vytvářet s ním metalový kompilace, hrát basket nebo proměňovat Coca colu v Pepsi, ale dívat se na jeho dementní ksicht a poslouchat příkazy otravnýho buldoka zase tak zábavný nebylo. Ale ono je to jedno, protože mě v pekle stejně nechtějí, takže budu muset do nebe. Doufám, že tam bude alespoň punkovej koutek Joe Strummera. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie plná zajímavých herců je především ukázkou "debilního" Sandlerova pojetí ujetého třetího syna Satana, který musí na Zemi, aby přivedl zpět své "podařené" bratry a tak zachránil svého tatínka. Při svém snažení narazí na zajímavé postavičky včetně své matky, anděla. Bizardní - to ano, úsměvné - místy, zajímavé - nikterak. Stará klasika od Sandlera včetně blití a sprostých nadávek. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o velice povedenou komedii s hororovým nádechem, tedy spíše pekelným prostředím, které je příjemným zpestřením sobotního večera. Pokud je vám ale odporná přesmíru neslušná mluva, tak se raději nedívejte. Protože hláška typu (Pepkovo kuře je kurevsky dobré) asi nebude tím co chcete slyšet. Na mě osobně udělal tento veliký dojem a jsem rád, že ho mám ve své sbírce. Je tam sice spousta naprosto trapných nebo nelogických scén, ale nad těmi rád přimhouřím oko, protože tohle není o tom, aby jste se báli, ale aby jste se smáli!!! A navíc nás celým filmem provází skvělá metalová a rocková muzika 80. let. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pekelně retardovaná fraštička, jejíž pětihvězdičkové hodnocení od verbala budiž doporučením a zároveň i mementem.. Kdybych si snad chvíli o Sandlerovi myslel, že se u něj neobjevují příznaky primitivity, vzpomenu si na jeho výraz v obličeji, v kterém se zrcadlila podstata filmu, chrápajícího psa, cecky na hlavě a ananas v říšské čokoládě a jsem zase v obraze. Ozzy by měl pospíchat k mama a ne žužlat digitální netopejry.. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Patrně jedna ze slabších Sandlerových komedií, řekl bych, že patřící k těm hraničích s bizarnostmi a absurdnostmi všeho druhu. Přitom má velmi silné obsazení. Rovněž mě celou stopáž iritoval Sandlerův výraz. Kolikrát jsem litoval, že mi tahle jeho starší komedie neustále unikala, ale nebyl důvod, stejně jako na Vodonoše, rychle zapomenu. Zato Machři, Kurs sebeovládání nebo Klik jsou nezapomenutelní, a proto Sandler nadále zůstává v mojí desítce oblíbených herců. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Skladba, ktorú hrá Nicky na gitare, je od slávnych Van Halen - Runnin` With The Devil. (Cappuccino)
  • Film byl nominován na sedm různých cen - kromě nejhorších herců, režiséra, scénáře a snímku například za nejlepší cameo roli (Ozzy Osbourne). (SHI-SHA)
  • K inscenaci videa do zpráv, kde se Nicky (Adam Sandler) objeví jako masový vrah, se jeho bratři inspirovali scénou z filmu Zjizvená tvář (1983). (Prochy38)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama