Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Zajímavosti (11)

  • Když jsou na večírku Walkerovy „děti“, CC (Emma Myers) začne tančit na píseň mimo jejich obvyklý časový žánr. Všichni se přidají, znají choreografii a tančí s ní. Je to stejné jako scéna s tancem „Thriller“ ve filmu Přes noc třicítkou (2004), kde Jennifer Garner (Jess) hraje Jennu. (Johnny.ARN)
  • Když jsou CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon) na středoškolském večírku, CC tančí sama na parketu. Jeden z jejích pohybů je stejný jako ten, který zpopularizovala Wednesday Addams (Jenna Ortega) v seriálu Wednesday (od r. 2022), když na školním plese tančila na „Goo Goo Muck“. Emma Myers ztvárnila ve Wednesday Enid Sinclair, Wednesdayinu nejlepší kamarádku. Kromě toho CC předvádí také pohyby z tance „Thriller“, ve kterém vystupovala Jennifer Garner (Jess) ve filmu Přes noc třicítkou (2004), na který je zde také odkazováno. (Johnny.ARN)
  • Kapelu „Dad or Alive“ tvoří Ed Helms (Bill) a členové kapely Weezer. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Los Angeles vo februári 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama