Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kermit je žába a slečna Piggy prasátko, to je jasná věc. Ale co je vlastně Gonzo? To je zapeklitá otázka, která trápí i samotného Gonza. Často se mu zdá ošklivý sen o tom, jak ho Noe nechce pustit na svou archu, protože nemůže přijít na to, co je vlastně tahle modrá věc s chlupatým nosem za zvíře. Není divu, že jednoho rána už toho má dost a rozhodne se zjistit, jak to vlastně je. Nečekaná stopa, ho čeká u snídaně, když dostane ze svých kukuřičných lupínků zprávu, aby sledoval oblohu. Zařídí si pozorovatelnu na střeše a čeká. Není však jediný. Oblohu totiž pečlivě sleduje také zlá vládní agentura v čele s K. Edgarem Singerem, hledající sebemenší stopy mimozemského života.

Když v talk-show Slečny Piggy, která zrovna získala práci v místní televizní stanici, zazní, že Gonzovi rodiče by mohli být mimozemšťané z jiné galaxie, rozhodnou se zlí agenti zjistit jestli Gonzo není jejich předsunutou hlídkou a unesou ho. Přátelé se sice rozhodnou Gonza zachránit a dokonce mu pomohu v setkaní se ztracenou rodinou, ale také ho postaví před obtížné rozhodování. Má se odebrat na palubu létajícího talíře a odletět se svou, byť pro něj neznámou, rodinou, nebo má zůstat na Zemi s přáteli, které zná a miluje? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

capik25 

všechny recenze uživatele

jeden z mých nejoblíbenějších filmů, ač se to zdá být dětinské, tenhle kousek má svoje kouzlo... Skvělá muzika (hlavně tedy vesmírné vystoupení alá James Brown :) a parádní loutky. Hlášky z filmu jsou u nás v rodině na denním pořádku :)) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl pro loutky slabost a Muppeti z vesmíru jsou i navzdory několika klišé zábavným filmem (filmové fandy potěší cameo roličky Hulka Hogana či herců z Dawsonova světa). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Některým se fakt směju protože jsou solidně srandovní a někdy nechápu princip na kterém je stavěný tehle plyšový svět ale budiž. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nech už to znie hocijako trúfalo, myslím si, že tento film by mali hodnotiť ľudia, ktorí čo to s Muppetmi zažili a ktorí videli množstvo ich zábavných príbehov. Toto je jednoznačne podhodnotené, keďže ja som sa naozaj celý čas bavil. Je tu síce jednoduchý dej, ale skvelé hlášky a výborná funky music tomu dalo svoje neopakovateľné čaro. A príbeh o Gonzovi tu ešte nebol, takže musím pochváliť tvorcov, že sa s tým celkom vyhrali, aj keď to klasické americké klišé tam bolo cítiť. 60 % ()

lasida 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná oddechovka mezi vyčerpávající psychickou prací - nic komplikovaného, lehce vtipné, americké, co dodat... ()

bazmo 

všechny recenze uživatele

muppet show je muppet show !! treba ho brať z rezervou a neviem či ako bábkový film by si nezaslúžil minimálne 4*..chápem aj odpad ,ale myslím si že tí sa pomýlili sami ked si ho zapli,pretože nevedeli o čom to je!! ()

Reklama

Reklama