Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 1

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (61)

Trailer 1

Recenze (235)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Na loutkový film nečekaně povedená magořina s několika dobrými vtipy. Jen bych uvítal trochu zkrácení (dvě hoďky je hodně) a odstranění hudebních zpěvo-čísel. Ale chápu, že právě ta k Muppetům patří. Z Jasona a Amy na mě sálalo, jak prostě "jen hrají" a to v některých scénách tak moc, až mi jich bylo i líto. ~ ** za vtipné nápady, máte-li doma děcko, co rádo loutky a ustojí dvě hodiny, přičtěte si hvězdičku. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak jsem Mupetům moc nevěřil. Čekal jsem, že to půjde ve stylu jako před půl rokem Šmoulové. Naštěstí jsou Mupeti o jeden stupeň lepší a ne tak dětský. Nadprůměrné písničky. Doufám i v Oscara za "Man or Muppet". Výborné cameo roličky, mohly být v některých případech i delší. Rapující Chris Cooper? Se zbláznil? :) Překvapivá spokojenost. 65% ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Už nikdy nechci vidět odpadový zvon !! Vyhodíme to tady do vzduchu !!" ;) Tak neskutečně, možná až zlomyslně, sebevědomý muzikál, či spíš svérázná dospělácká pocta Mupetům ze Sezam Street, snad ani nemohl natočit nikdo jiný než šílený James Bobin, jehož jméno okamžitě připomene jiného cvoka, totiž Sachu Barona Cohena a jejich projekt Ali G Show.. Tvůrci skriptu James Bobin s Jasonem Segelem dokázali nemožné, výborně i chytře pobavit v jednadvacátém století pomocí na první pohled odkecaných hrdinů druhé poloviny toho předešlého, ačkoliv tihle Mupeti, to je hodně velký bizár..;) Jen nechápu, jak vlastně Mupeti mohli unést největšího z Mupetů Jacka Blacka.. Toho by přece nikdo neunesl !! ;) [ Dabing 1/10 ] Tohle je neskutečné zlo !! Dost dobře nerozumím Studiu Virtual, co je vlastně vedlo k podobně nesmyslné diletanštině.. Jeden z učebnicových případů, jemuž by zkrátka slušelo pouze originální znění s titulky.. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Co to krucinál bylo? Dobře, asi jsem nepochopila tu kultovní roli Mupetů v americké kultuře, ale i tak jsem na sebe pyšná, že jsem to dokoukala do konce. Jason Segel a Amy Adams jsou mí oblíbení herci, ale nechtělo se mi na to koukat, dokud jsem nezjistila, že tam hraje i Jim Parsons. Běda mi, někde v půli filmu jsem zjistila, že je to jen asi tak půlminutové cameo. No, za blbost se platí. Většinu filmu jsem koukala s wtf výrazem, nebo se ukrutně nudila. Píseň Man or a Muppet byla asi to nejlepší, i když teda za tohle dát Oscara? Už se nedivím ničemu. Nejvíc mě pobavily závěrečné titulky, a to jen proto, že ten song má pro mě povahu soukromého vtipu. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Už jen pro ten přísun celebrit, které se neštítí si ze sebe dělat nonstop legraci, si nelze Mupety nezamilovat. Překvapilo mě, jak může být dětský film o loutkách tak sebereflexivní, uvědomělý a především inteligentní. Jason Segel jednoduše překypuje nápady - ve výsledku se jedná o roztomile naivní, hravé a důstojné oživení nyní již neatraktivních plyšových postaviček. Navíc se skvělými muzikálovými čísly. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Snímek měl původně režírovat Frank Oz, který však nebyl spokojen se scénářem a od projektu odešel. (Dreadd)
  • Automobil ve třídě, který žákům Amy Adams sloužil jako pomůcka, je Morris Minor - v Británii populární poválečný automobil. (Hal_Moore)
  • První film studia Disney, který v logu namísto nápisu "Walt Disney" má prostější "Disney". (Hal_Moore)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama