Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nějaký hlupák si usmyslel, že zrovna na Štědrý den musí přepravit v obřím dopravním Boeingu 747 do vězení v Los Angeles dva kriminálníky. Sváteční nálada vydrží posádce i civilistům jen do chvíle, než se nebezpečný vrah Ryan a bankovní lupič Stubbs začnou pasažérům starat o zábavu. Tanec smrti přežije z celé posádky jen jedna letuška, což je dost zneklidňující. Tuny znýtovaného plechu teď ve vzduchu drží jen automatický pilot. Jak si ale elektronické obvody bez pevné ruky kapitána poradí s blížící se bouřkou? Oba hlavní hrdinové se zjevně dobře baví, ale policie i vedení letového provozu z toho začínají hromadně šedivět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Renciasko 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s komentárom užívateľa "borohub" Možno je to tak trochu tým, že som tento film pozeral hneď po Českom, pre mňa mnohonásobne väčšom odpade: Padesátka, režírovaná Kotnerom. Minimálne za výkon psychopata a za prevedenie ako aj omnoho väčšiu dôveryhodnosť oproti ostatným katastrofickým leteckým filmom a tiež pristánie autopilotom musím dať 3 hviezdy. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bídná sprostoto! Televizní režisér na penzi by zkrátka neměl točit akční thrillery - a už vůbec ne takto vyvařené třeťáky provařených druháků... Z téhle turbulence se vám potom může řádně obrátit žaludek... Škoda času, škoda slov. Jedna hvězdička tedy jen proto, že větších hovadin je v rámci žánru požehnaně... :-/ ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu hodnocení tohoto filmu. "top" uživatelé tu píšou jaká je to cituji "encyklopedie" klišé a vesele si dají boeingu 747 v ohrožení 3 či více hvězd (netvrdím, že se mě boeing 747 v ohrožení nelíbil, ale stejně. To k té realitě mělo dál než toto). Jasně film to není nějaký špičkový ale rozhodně bych ocenil jednu věc, kterou jsem snad v žádném filmu neviděl - a sice všechny moderní letadla (stejně tak jako většina letadel v 90. letech kdy se film točil) mají autopilota, který je schopný i přistát. Takže různé heroické výkony o tom jak člověk který má nalítáno pár hodin v ultralightu si vesele přistane s jumbem jsou spíše pičovina než cokoliv jiného. V tomhle měl opravdu film nejblíže k realitě... Stejně tak jsem ocenil i to, že hlavní záporák, se nakonec neobjevil na poslední chvíli i přes to, že mu někdo jaksi prostřelil hlavu. Nevím, opět se ukazuje že na csfd, jsou jenom burani, kteří když vidí film u kterého se 99% času nudí tak tomu automaticky dávají 5 hvězd protože je to art a u nějakého relativně slušného "odpočinkového" filmu dávají automaticky odpad a používají tunu cizích slov u kterých pořádně neznají ani význam.. Jak jinak si vysvětlit že na IMDB to má 50%? Já osobně tomu dávám s klidem svědomí 65% .A vy pseudointelktuálově jděte se vysrat, nechápu jak někteří lidi s absolutním nevkusem můžou mít přes 1000 bodů a mnoho lidí s pár body má relativně "kultivovaný" názory, to mě jenom utvrzuje v tom že Češi (a Slováci) jsou jenom vidláci.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Humus, jinak se to ani nazvat nedá. V první chvíly to sice na to nevypadá, ale tim bych se rozhodně nenechal oklamat, protože pak se rozpoutá opravdový peklo a diváka nečeká nic jinýho než nuda, ze který občas vytrhne scéna nad kterou e dá jen pousmát. A to se ani nemá cenu pozastavovat nad tim, že Turbulence vykrádá milion podobných filmů a že někerý dialogy by se spíš hodily do parodie. V tomhle filmu Ray Liotta rozhodně neměl šanci pozvednout svojí upadající kariéru. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Ti grázlové asi viděli spoustu krimiseriálů.." Tak Ray Liotta je vážně slušnej magor !! Bohužel však ani ne tak v tom smyslu, že by toho svého šílence zahrál se vztyčenou hlavou, protože tahle ochotničina už se snad ani nedá nazvat přehráváním, to spíš pro tu naprostou neschopnost rozpoznat tak neuvěřitelnou filmovou šmíru, která rozhodně musela býti šmírou už na papíře, pro kterou se tu upsal, a tak když stařeckou demencí v konečném stadiu stižený seriálový geront Robert Butler ve finále cituje slavnou Nicholsonovu scénu z legendárního hororu Shinning s hlavou ve dveřích, začínám už z těch tvůrčích turbulencí dostávat závratě.. Podivný rádoby akční film, který nesmyslně a bez přestání cituje skutečně kdeco, plný naprosto zrůdných hovadin v čele s letadlem, za jehož vánoční výzdobu by se nemuseli stydět ani chovanci psychiatrické kliniky, kam patří všichni, co se na filmu podíleli, se během pár minut stává dokonalou přepjatou parodií žánru i sebe sama, z čehož nesleví ani na okamžik, aniž by si toho byl vůbec všiml.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Clinton v New Jersey, v Los Angeles v Kalifornii a v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno