Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Při revizích svých hodnocení v naprosté většině případů snižuji počet udělených hvězdiček, tentokrát jsem ale mimořádně jeden kousek přihodil, a to prostě proto, že jsem se skvěle bavil. Myslím, že jde o film, na který je nutné podívat se v původním znění. Český dabing úplně utopil parádní výkon Roberta Carlyla i tu parádní angličtinu- originál, která dodává snímku grády. Netvrdím, že by se tady nenašly nedostatky, ale rozhodl jsem se je okázale ignorovat. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná akční komedie. První půlka je neskutečnej nářez, jaký od Mizerů snad nepamatuju. Kromě věčnýho „fuck“ se přidává i plno hlášek a mých výbuchů. Stylově, ani herecky nemá chybu – Samuel L. Jackson v kiltu, nebo Emily Mortimer jak ji neznáte, navíc blond jí sekne. Navíc postavy blbců, všiváků a taky Robert Carlyle aka Rampelink z Once upon a Time. Britský prostředí a jazyk jednoznačně pomáhají. Druhá půlka trochu polevuje, ale možná to je jen můj pocit, protože jsem při sledování upravoval titulky. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 7 | humor 5 | akce 7 | napětí 2 | pustil bych si znovu 8 ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Heh, tak dlouho jsem se smíchy u filmu netrhal. Počáteční 1/2 hodina je skutečně nabitá tvrdými fórky, zajímavým zasvěcením do příběhu a především hlavními hrdiny. Samuel L. Jackson je zkrátka týpek a v týhle roli to dokazuje velmi sebejistě (hlavně ta jeho sukně :D). Jedná se opravdu o slušnou jízdu, která opravdu pobaví, jen se to mohlo udržet v takové atmosféře déle a byla by z toho pecka. Druhá polovina filmu, už jen vaří z ničeho, což je zatraceně velká škoda. Parádní koprodukční nářez, který dokáže hláškama konkurovat známějším nářezům. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, zábavná, ale ne zas tak vydatná drogová jízda, na níž je nejzábavnější to, že se snaží odůvodnit distribuci drog po celou dobu stopáže filmu, ale na to vícekrát rozbít hubu skinům / náckům žádné argumenty rozhodně nepotřebuje. A to je upřímně skvělé, přátelé. P. S. Samuel L. Jackson je naprosto pohodovej jako vždy, ale Robert Carlyle totálně vládne scéně jednak svou britskou angličtinu, a jednak hláškami, co s její pomocí dokáže vykouzlit… ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V skutku nepodarené béčko zrejme inšpirované Tarantinovskými snímkami. Mal som z toho skôr pocit dobre naplneného klišé, než že by sa tvorcovia pokúšali o nejaký vlastný vklad do žánru. Bohužiaľ čo najviac film podráža nohy je scenár, ktorý proste v závere nestíha a začína sa potácať na pomedzí nudy a trápnosti. Po druhé, už by som si to asi nepustil hlavne kvôli zlej druhej polovici filmu. Čo sa týka akcie, tak ten akčný paškvil nestál vôbec za nič. Lenže, keď režisér uvedie, že ide aj o akčný snímok, dokonca thriller a iba na konci sa objaví scéna, ktorá tomu ľahko odpovedá, je to skutočne málo. Herecky zahrané výborne, podarených vtipov minimum a akcie je tiež nedostatok, takže nemôžem ani odporučiť. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Film je založen na historii města Liverpool a na obchodu z otroky. Je však dějově převeden na obchod z drogami. (Terva)
  • Natáčelo se také v anglickém Liverpoolu a Manchesteru, a také v Mexiku. (Yardak)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama