Reklama

Reklama

Mary Poppins se vrací

  • USA Mary Poppins Returns (více)
Trailer 5

Film se odehrává kolem roku 1930, v období ekonomické krize v Londýně (v období, ve kterém se odehrávají i původní knihy) a předlohou mu bylo dalších sedm knih od P. L. Traversové. Ve filmu jsou děti známé z původního filmu, Michal (Ben Whishaw) a Jana (Emily Mortimer), už dospělé. V Třešňové ulici žije Michal se svými třemi dětmi a vychovatelkou Ellen (Julie Walters). Poté, co Michal prodělá osobní ztrátu, objeví se v rodině Banksových opět tajemná chůva Mary Poppins (Emily Blunt). Za pomoci veselého lampáře Jacka (Lin-Manuel Miranda) a svých jedinečných kouzelných schopností pomůže rodině znovu nalézt ztracenou radost a štěstí. Mary Poppins rovněž seznámí děti s celou řadou barvitých a svérázných postav, včetně své výstřední sestřenice Topsy (Meryl Streep). (Falcon)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Sranda, že film dostal několik nominací na Critics Choice Awards a ještě ani nešel do kin. Aby to nebylo jak s Masarykem. :)

reich

reich (hodnocení, recenze)

bergenia

Však se neboj, budou tam, minimálně nějaký nesmysl, jako byl černošský kněz ve filmu Kráska a zvíře. V Hollywoodu by to neprošlo, tam by si začali hned stěžovat, jako tomu bylo před pár lety na Oscarech. Disney akorát dojí takovéto filmy a ničí klasiky. 

bergenia

bergenia (hodnocení, recenze)

 Pro mě je z trailerů zatím největší překvapení, že tam nenacpali ani jednoho černocha, přestože Louskáček (Německo-Rakousko, 18-19.století) a poslední Kráska a zvíře (Ludvíkiánská Francie) jsou totálně přečernochované, i když tam historicky černoši nemají co dělat.

na příspěvěk reagoval reich

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

ambron

Přijde mi to celkem blbě nastříhané. Ale snad to bude dobré... Blunt, Firth... Ty efekty jsou asi umělecký záměr. Doufám!

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Je to film pre deti a novych divakov nenalakate na film zo 60.tych rokov... toto patri do kina a deti by uz mohli vidiet v kine aj peknu filmovu rozpravku....nie len animaky...ja tomu fandim a tesim sa...

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

reich

Ano, taky si vesměs myslím, že klasiky by se přetáčet neměly, ale není důvod předem to odsuzovat. Obsadili to dobře, tak uvidíme, co z toho vzejde. Když už nic, člověk si pak aspoň může pustit hubu na špacír v komentářích ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Stejně jako film Kráska a zvíře, velké očekávání a pak zklamání. Mary Poppins byla jenom jedna a tou je a navždy bude Julie Andrews. Akorát opět dojení peněz od společnosti Disney a snaha natočit něco, co už natočeno bylo a původní snímek z roku 1964 se prostě nedá překonat a ani mu vyrovnat. 

na příspěvěk reagoval MiaMahoney

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Zemřela herečka Angela Lansbury

Zemřela herečka Angela Lansbury

11.10.2022

Přichází smutná zpráva ze Spojených států, v požehnaném věku šestadevadesáti let totiž v úterý 11. října zemřela v kalifornském Los Angeles americká herečka Angela Lansbury. Jen za pár dnů by přitom… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

91. ročník Oscarů vyhlášen

91. ročník Oscarů vyhlášen

25.02.2019

V noci ze 24. na 25. února 2019 byly vyhlášeny 91. ceny americké Akademie filmových umění a věd. Od roku 2002 se udílí v Dolby Theatre, a letos tomu nebylo jinak. Jedna výrazná věc se ale přeci jen… (více)

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Reklama

Reklama