Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2074 a společnost Pinwheel Robotics právě vytvořila nový druh Cyborga - ženy, který se svými schopnostmi téměř vyrovná lidem a krásou je jistě překoná. Nikdo netuší, že ve skutečnosti Cyborg jménem Cash vznikl jen proto, aby posloužil jako smrtící a zkázonosná zbraň. Situace se ale mění ve chvíli, kdy se Cash zamiluje do učitele bojových umění, který pro Pinwheel pracuje. Oba společně uprchnou a ve spolupráci s dalším Cyborgem – odpadlíkem musí zvládnout obtížný úkol - zničit továrnu na Cyborgy dřív, než bude lidská rasa jednou provždy zotročena. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Angelina Jolie, která vybuchne, když dostane orgasmus? Nesnažte se mi tvrdit, že je ještě možné vymyslet lepší zápletku filmu!:) I když to zas není taková hrůza a zasloužilo by si to spíš tak 2*, protože jsem ale stejně ohodnotil už jedničku, dávám jen lepší 1*. Dvojka sice není tak režisérsky zbabraná, ale taky to není ani z půlky taková sranda. V prvním díle se totiž aspoň vyskytoval Van Damme, který celou dobu někomu nakopával prdele, nechyběl skvělý záporák a příběh byl sice jednoduší, ale o to srozumitelnější a přehlednější. Dvojka si sice bere z původního Cyborga název a taky pár zbytečných scén našroubovaných jako snové sekvence (asi jen proto, aby se mohli producenti chvástat že se filmem mihne i Van Damme), jinak ale jako by se celý děj odhrával v úplně jiném vesmíru. Záporák Billyho Draga (byť výborný) pak plní jen úholu jakési zástěrky, aby se tak rychle nepřišlo na fakt, že filmu kompletně chybí jakýkoliv scénář. Aspoň že Angelina je tu ještě mladá a nevypadá jako padesátiletá feťačka po třech letech na Háčku. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola ale nedopozerateľná kravina. Nieže som sa utvrdil v tom, že Angelina je totálne netalentovaná herečka, ktorá môže zaujať maximálne svojim vzhľadom, ale utvrdil som sa aj v tom, že pokračovania už béčkových (rozumej filmy s van Dammom) filmov nemajú žiadnu úroveň. Scenár tak slabý umocnený otrasnými hercami a filmovými trikmi by nenapísalo ani päťročné decko s mozgovou obrnou. Vo všeobecnosti mám pre zlé filmy pochopenie (a videl som ich dosť), no v prípade Cyborga 2 som nemal silu na dopozeranie. Avšak i tú polhodinu trápenia, ktorou som sa mučil som kľudne mohol presedieť na záchode a mal by som rovnaký kultúrny zážitok. ()

Reklama

Mat21 

všechny recenze uživatele

Na konci 21. století dospělo lidstvo na vrchol technologické vyspělosti. Nedokonalého člověka nahradili cyborgové a zastávají za něho většinu činností. Pouze však dvě korporace jsou schopné vyrobit cyborga a soupeří spolu o absolutní nadvládu a technologické ovládnutí světa. Půvabná cyborgka jménem Cash byla společností Pinwheel Robotics stvořena za jediným účelem: aby se infiltrovala do společnosti Kobayashi a destrukcí vlastního těla napuštěného výbušnou látkou Skleněný stín zlikvidovala vedení společnosti. V podlém plánu se však objeví trhliny poté, co Cash získá lidský cit, uvědomí si sebe samu a také lásku ke svému lidskému učiteli bojových umění Coltnu Picsovi. Společně pak prchají za svobodou do volné zóny. ● Ano, film Cyborg 2 je bezesporu brakem nejtěžšího kalibru, který když se Vám již dostane do rukou, je záhodno jej po 5 minutých vypnout a raději šáhnout po jiném filmu. A přesto, z jednoho důvodu se rozhodnete film shlédnout až do konce. Onen důvod se jmenuje Angelina Jolie, která je ve svých 18 letech na vrcholu své krásy. Není divu, že její půvab nenechal chladným ani hollywoodské producenty a z této její filmové prvotiny ji velmi rychle vysvobodil věhlasnějšími rolemi, mnohem důstojnějšími k Joliině potenciálu. ║31.10.2010║ ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Za pár sekúnd pohľadu na Angeline kozy za mlada jedna hviezda. Všetko ostatné nestojí za reč. Niežeby niektorá časť zo série Cyborg niekedy stálo za niečo, alebo nebodaj obsahovala niečo ako slušný príbeh či vôbec nejaký scenár, ale aj jednotka s Van Dammom mala aspoň toho Van Damma a popravde sa dalo naňho pozerať ďaleko viac, ako na Angelinu a to je už čo povedať. Zhliadol som si to po dlhých 28mich rokoch, len tak pre srandu, že ako to zostárlo a ono to bolo staré a sračkové už v dobe vydania a nieto ešte dnes. Dnes aj tá najzaprdenejšia časť akéhokoľvek CW seriálu je technicky aj príbehovo aj kastingom lepšia. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak s puvodnim Cyborgem byt je tam na nej odkaz to ma prd a vorech spolecnyho od zacatku to pusobi jako komedie otazka zda chtena ci nechtena Angelina je sice kocice ale jako herecka nula bodu pribeh? neco takovyho tu vazne neexistuje hlavni hrdina je taky kokot teplouskej a tak jedinym kladem je tezce zabavny a neodolatelne vymatlany psychopat Billy Drago kterej si svuj part jako tradicne uziva tim to hasne neni Pyun neni zabavnost jen retardovana traparna ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • V roce 2001 Angelina Jolie o filmu do The New York Times řekla, že "když jej viděla, udělalo se jí špatně". (Terva)
  • Film mal byť pôvodne natočený už v roku 1991 režisérom Markom DiSallem a produkovaný štúdiom Cannon Films. (beso74)
  • Dej filmu sa odohráva niekoľko desaťročí po prvej časti – v roku 2074. (beso74)

Reklama

Reklama