Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda se přitroublá dvojka vydává na cestu do nebe, pekla a na různé zastávky mezi těmito cíli a setkává se (mimo jiné) s Albertem Einsteinem, velikonočním zajíčkem či smrtkou. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Jsme mrtvý, vole!" Tady jde do tuhého! Bláznivá dvojka metaláků bojuje mezi nebem a peklem o návrat mezi živé. Kouzlo cestování časem už se pomalu vytrácí. Zápletka je zbytečně překombinovaná. Pořád to drží díky hlavní dvojce R+W a z vedlejších postav je dobře doplňuje smrťák.  5/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to ještě větší kravina než první díl, ale pořád to dokáže bavit a i když se najdou trapné části, těch vtipných je pořád o něco víc. Kvalitou je to jen o trochu slabší než první díl a už to nemá tak dobrou atmosféru, nicméně film je to pohodový, příjemný a kouká se na něj dobře, tudíž proč ne. Já tyhle dva magory celkem můžu, akorát člověk musí přistoupit na ten šílený styl humoru. Což můj problém rozhodně není. 3* ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po nečekaném úspěchu prvního dílu se Keanu Reeves a Alex Winter vrací v ještě o třídu ulítlejším pokračování eskapád svých "excelentních" postav. Dvojka Billa a Teda je po stránce nápadů nejvynalézavější a vizuálně nejpoutavější (když pomineme hrozivé CGI, které je paradoxně horší než v o dva roky starší jedničce). Za scény z pekla by si film zasloužil plný počet. K dokonalosti ovšem filmu jako celku bohužel chybí poměrně dost, takže ani představení skvělých postav jako Smrťáka, který neumí prohrávat, či geniální vědce STEJŠNA nevytáhne tuhle ujetou cestu výš než na čtyři hvězdy. Osobně u mě však ze všech tří dílů o prsa vyhrává. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Bláznivě vodvázaná teenagerská komedie vo dvou hustejch týpkách, který nerozhází ani vlastní smrt z rukou zlejch robotickejch dvojníků z budoucnosti (v níž jsou mimochodem velevážený jako prorokové, či co) a v (duto)hlavách mají jen svý princezny-kočandy a Souboj rockovejch kapel. Nejen když ve fantaskně pokřiveným osobním pekle hrajou hry se Smrťákem (ve výsledku fakt sympaťák), dosahuje až dadaisticky absurdní ujetosti. Přestože neobsahuje žádné nezapomenutelné vrcholy, její neustálá bezstarostnost a vysmátost nakazí pozitivitou spolehlivě, zároveň povzbudí i svou "nevinností" (= naprostou absencí vulgarit či tělních tekutin). DIVOKÍ HŘEPCI JSOU TŘÍDA! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Pekelnou verzi Billovi babičky si ve filmu zahrál Alex Winter, který hraje také Billa. (animaxis)
  • V souboji kapel se objevují také někteří skuteční hudebníci jako Les Claypool, zpěvák kapely Primus, kytarista Jim Martin z Faith No More a také kytarista Brad Delson z Linkin Park (GreatestFan)
  • Při sledování filmu si můžeme všimnout, že v záběrech, kdy jsou Bill (Alex Winter) a Ted (Keanu Reeves) vedle sebe, je Bill vždy nalevo a Ted napravo. Je to záměr režiséra Petera Hewitta, který je tak zabíral podle pořadí jejich jmen v názvu filmu. (animaxis)

Související novinky

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Reklama

Reklama