Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z pozice přirozeného odpůrce svátků klidu a pohody (čili nervů na pochodů) jsem vždy potěšen, když se uprostřed sváteční pohody dokáže někdo oprostit od duchovního rozměru vánoc a zábavně přitom trpí. Ano jsem cynik, nejsem na to nijak zvlášť hrdý, ale tento pokřivený pohled na svět činí můj život daleko zábavnější. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Obyčajná komédia, na jedno pozretie to stačí. Arnoldovi jednoducho komédie nesedia, pár scén bolo aj vtipných ale na celý film málo. Ďalšia z nudných komédií, kde Arnold zostupuje v hereckej popularite. Navyše už v aj tak okukanej téme - o zábudlivom otcovi. Až tak mu to tu nešlo. Ako kulturista bol Arnie neprekonateľný, ako akčný hrdina to tiež stálo za to, ale v trápnych amerických komédiách mu to ako idiotovi naozaj nepristane. Viem si pekne predstaviť, že keby mal teraz opäť 30 rokov, hral by nejakú super postavu v Avengers. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To nízké hodnocení naprosto chápu a ve výsledku je i pravdivé, ale já měl vždycky Rolničky rád. Je to sice stupidní slátanina, ale když si člověk představí, že má IQ někde kolem 80ti, tak je to celkem slušná zábava. U Schwarzeneggera je to samozřejmě pokles a vlastně jen díky němu stojí film aspoň za něco. 70% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Vím, že jsem asi divný když dávám plný počet hvězdiček ale mně se to prostě líbilo moc!!! Film má skvělou vánoční atmosféru.Arnolda Schwarzeneggera nemusím ale v této roli se mi líbil a hlavně dokázal být občas vtipný.Závěrečná scéna s Turbo Manem mi přišla celkem dobře provedená.Prostě komedie, která je příjemná a na Vánoce se hodí.Zruba jedna hodina a 20 minut mi krásně uplynulo!Jedna z těch lepších vánočních komedií. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Slabé, slabé, velmi slabé. Námět na film je typicky americký a bohužel i kýčovitý. Arnold předvádějící různé škleby v čímdál šílenějším vánočním honu na jakousi debilní figurky je toho typickým důkazem. A když pominu stejně ztřeštěný a přihlouplý konec kde Arnold rozgebí svou držku a chce nás bobavit tím že zapomněl koupit něco své ženě by se možná hodilo do nějaké epizody přátel ale rozhodně ne do tohohle filmu. Arnie je můj oblíbený herec ale já jsem na něj v tomhle směru taky dotst přísný a proto tuhle vánoční taškařici označím slovem : UBOHOST!! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Tim Allen figuroval v původních plánech studia buď pro roli Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) nebo Myrona (Sinbad), nakonec si ve filmu nezahrál vůbec. Kolem role Myrona se chvíli motal Daniel Stern, film ale odmítl. Myron mu jako postava přišel příliš podobný jeho nejslavnější roli, tedy Marvovi ze Sám doma (1990). (DavePave)
  • Syn Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) obdrží fialový pásek v karate, vzhledem k jeho věku je nepravděpodobné, aby obdržel 5. výkonnostní stupeň. (sator)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno