Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

castor 

všechny recenze uživatele

Když svému synkovi trošku neprozřetelně slíbíte koupit populární vánoční hit, tak si můžete zadělat na slušné nepříjemnosti!! Absurdní vánoční taškařice, ve které se nikdo nepokouší o nějaké solidní herectví, leccos v ní nefunguje, divákova bránice se jen pokojně přehupuje a být o dvacet minut delší, tak by byla na prahu snesitelnosti!! Aneb tehdy Arnold Schwarzenegger v kostýmu TurboMana a v davu lidí počal svoji kampaň na post kalifornského guvernéra!! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se i zdálo, že taškařice o zaměstnaném otci, který se snaží koupit synovu lásku sehnáním vyprodané hračky, konzumní vánoční běsnění spíše vědomě odsuzuje, jak by naznačovaly třeba ironicky použité písničky. Jenže prozření „důležité je dodržování slibů, nikoliv drahé dárky“ hodili tvůrci za hlavu už dlouho před ujetým "superhrdinským" finále na opulentní přehlídce. Banálními rodinnými hodnotami (a KLIŠÉ) by se pak zalknul i jinačí herecký kalibr, než toporně šaškující Arnie. A bohužel jeho humory mi v 90% přišly přinejmenším trapné, s krátkodobým zlepšením po nástupu Belushiho Santovské mafie. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Milá rodninná komelédia s Arniem ,ktorú si užijú hlavne tí najmenší. Presne takí malí ako ,keď som si to poprvýkrát pozrel. A doteraz to milujem. Ani zďaleka to nie je taká topka ako ju hodnotím ,ale pocit nostalgie zastre jednoduchý dej ,slabý scenár ,ktory je ,ale dostatočne prepracovaný ,aby zabavil ( veď koho by nezabavil príbeh o tatkovi ,ktorý sa rozhodne zohnať svojmu synovi nezohnateľnú hračku a dopadne to tak ,že sa z neho stane jej Cosplayer 😃 ). Ak v telke na Vianoce nič nedávaju ( pozerám sa na teba Markíza ) potom je to zaujímavá možnosť. Ak nie ste nároční kľudne tým nahraďte Sám Doma (ak teda máte deti)... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hm, no ako akčná rodinná vianočná komédia to vlaste spĺňa účel, otázkou je, či treba pozerať rodinné vianočné komédie. Niektoré fóry ujdú, Arnold sa zhovaďuje dostojnejším (rozumej sebaironickejším) spôsobom ako trebárs v Konci sveta a deti určite nebudú sklamané. Ja tie niektoré vysoké hodnotenia akceptujem, určitú zvrhlosť a s ňou spojené kúzlo tento film má. Mňa to ale neoslovilo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Je nacase si plne uvedomit, ze Arnold vyhasina, a to vyhasina velmi rychlo. A co je este horsie, komedialny talent nema pan Schwarzenegger ziadny, na to su tu dalsi odbornici, v rychlosti ma napadol napriklad Robin Williams. Logika vyrazne kriva a snaha o zabavu je miestami az samoucelna. Nie, Arnold, tuto cestu treba rychlo opustit, a radsej sa stiahnut do sukromia a zit si len sukromny zivot. Komediam daj prosim ta , Arnold, svaty pokoj. Nejde ti to. A ke uz tematika Vianoc, tak urcite si radsej pustim It´s a Wonderfull Life s Jamesom Stewartom nez tuto ubohost. Alebo hoci aj Willisovu Die Hard 1 -ku. 10 % ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)
  • Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) nosí ve filmu hodinky Casio AQ-600W. (Roland Sands)

Reklama

Reklama