Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejlépe to vystihl - už si bohužel nevzpomínám na jméno recenzenta - člověk, který v časopise Premiere kdysi k druhému dílu napsal, že anekdota je žánr vypravěčský, nikoli filmový. Vtip často vyplývá už ze specifické fráze, kterou lze jen těžko převést do obrazu, aniž by zanikla humorná absurdnost situace. Troškovy Kameňáky navíc staví na ohraných a prostoduchých frcích všeho druhu, jež často nepobaví ani samy o sobě; ostatně nejvtipnější jsou v momentě, kdy vtipy nepřevádí do filmové podoby, ale jednoduše je samy citují (Vydra čtoucí poznámky svého syna - škoda, že je už všichni asi tak třista let známe). ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Na první shlédnutí jsem hodnotil také odpad,ale čím víc se opakovaně v tv na to dívám,tím víc se mi to líbí. Opravuji hodnocení a přidávám dvě*. Mrazík je taky pěkná blbost a stal se kultovním zažitým filmem, Kameňák potřebuje čas.Pár výborných scén a vtipů tam je, celkový film nic moc,ale je to přece "Kameňák". ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli troska nekdy v zivote natocil neco opravdu stupidniho debilniho a naprosto nekoukatelneho do takove miry kdy by stalo za to spalit film i veskere jeho kopie tak je to prave trilogie Kamenak tohle je opravdu vrchol naprosto odpadni ceske filmariny. A ty Trosko bez radeji kidat hnuj pac po techhle splaskach ti to asi opravdu pude. Odpad ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zaráží nečekaně vysoké hodnocení, tak se bez mučení přiznám, že se mi při sledování filmu stalo něco, čeho bych se ani ve snu nenadál. Ve filmu byl vtip, který jsem neznal (!). Ba co víc, dokonce jsem se tomu vtipu zasmál (!!!) Přesněji řečeno jsem se mírně uchechtl, ale i tak jde o pozoruhodné zlepšení! Šlo o vtip "Tak vidíš vole, takhle se kradou kola" pronesený cikánem poté, co policajti zkontrolovali pytel pilin, a už ne kolo, na kterém ho vezli. Už jen z tohoto důvodu si Kameňák 3 jednu hvězdičku zaslouží! ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"To je život, tohleto !! Kdybych to byl věděl, když jsem lez na svět, byl bych se oběsil na pupeční šňůře.." ;) Zprvu se zdálo velmi pozitivní a uklidňující, že Troškař Zdenda točí jen trilogie, on se ale nakonec stejně našel ještě větší bloud, který se na těch jeho filmových mršinách rozhodl paraziticky přiživit.. A tak třetí Kameňák platí vlastně jen za takové filmové předpeklí.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Každý film série je zakončen stejnou skladbou. (URBAN)
  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno