Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zřejmě se u filmu nebudete řezat smíchy, ale každý si jistě najde několik povedených momentek. Jedná se spíše o mírnější humor a tvůrci se nepouštěli do přehnaných fekálností, což někdo může postrádat a jiný to třeba uvítá. Ústřední pětice byla zvolena náramně. Nenudil jsem se ani vteřinku. Co víc se dá od podobných filmů očekávat? 3* ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tento typ komedií není moje krevní skupina. Teenagerskými snímky nás amíci zásobují den co den, bohužel najít ten, který bude lahodit našemu oku a cítění je jako hledání jehly v kupce sena. Kromě několika hlášek a nadevše převyšujícího malého ušatého DJ Quallse, vše opět sklouzává do běžného stereotypu konzumní zábavy dnešní mládeže. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Velmi slušně zvládnutá teen komedie patřící určitě mezi to lepší. Děj to má slušný, i když to není žádná bomba, ale je to alespoň zábavné a dokáže vás to zabavit. Ne jako některé podobné americké kousky. Meyer a Scott hrají velmi dobře a celé je to svěže uděláno. Dobrá odreagovačka. 70% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

za peknú amy smart, šialeného toma greena a typicky uleteného s.w.scotta plus pár fórikov, ktoré naznačujú možný budúci potenciál solídnych komédiografov (armostrong, phillips) dávam tejto produkcii (slováka) ivana reitmana a debutu (29-ročného) todd-a phillips-a nostalgické 3 hviezdičky. vo svojej dobe to bola medzi tínedžermi kultovka, musím však uznať, že je to málo vtipné a príliš "neučesané" (kopec digresií, no len niektoré sú funkčným odkazom na to, že je to celé iba "prerozprávaním" historky postavou toma green-a - ako napríklad tá v dievčenských sprchách"). ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Na "puberťáckou komedii" velmi příjemné... líbilo se o trochu víc než Prcičky I a mnohem víc než jiný podobný taškařice... pravda je, že hodnocení v této kategorii bych měl asi nechat jiným.. silné 3/5... už kvůli kočce Amy Smart...a postavě D.J. Quallse. Pár fórů (krmení hada, staříkova erekce) je opravdu hodně dobrých, pár postav připomíná ty lepší z Malé velké Británie (natočené až později) (recepční v motelu, ale i duo staříků), prostinký děj nevadí, protože jde o atmosféru a ta je ve školním autobuse většinou výborná. Jen ten úplně hlavní hrdina mi neseděl, připadal mi tak o deset let starší a Amy bych mu nedal... to už bych ji zkusil ukecat sám jako zkušený padesátník... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Josh (Breckin Meyer) vytáčí před hovorem s Tiffany (Rachel Blanchard) v Texasu sedm číslic. Ve skutečnosti se ale při volání do Texasu vytáčí čísel jedenáct. (filmsim)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama