Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

OK, je to teenagerská komedie, nicméně i já se musím přidat k početné skupině lidí, kteří ač tento žánr nemusí, tak se příjemně bavili. Musím dokonce říct, že nebýt tam těch několik typických fekálních scén (sice bych je spočítal na prstech jedné ruky, ale obličej jsem při nich křivil tak, že je nemůžu opomenout) bylo by hodnocení ještě o kousek vyšší. Neříkám, že je to nějaká inteligentní zábava, ale fórky mají šťávu a jsou většinou skvěle vypiontované (celá akce s přeskokem mostu je nezapomenutelná). Velkým plusem také je ladění do road movie, o které už jsem psal, že je trochu sázkou na jistotu a ve spojení s tímhle žánrem to přidalo další kladné body. Musím taky pochválit konec, který byl nečekaný a poměrně neklíšovitý. Ode mě tedy palec nahoru a spokojené tři hvězdy.....škoda že následnící tohohle jednoho z průkopníků žánru si z něj vzali takřka jen to mizerné, mohlo to být úplně jinde. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

za peknú amy smart, šialeného toma greena a typicky uleteného s.w.scotta plus pár fórikov, ktoré naznačujú možný budúci potenciál solídnych komédiografov (armostrong, phillips) dávam tejto produkcii (slováka) ivana reitmana a debutu (29-ročného) todd-a phillips-a nostalgické 3 hviezdičky. vo svojej dobe to bola medzi tínedžermi kultovka, musím však uznať, že je to málo vtipné a príliš "neučesané" (kopec digresií, no len niektoré sú funkčným odkazom na to, že je to celé iba "prerozprávaním" historky postavou toma green-a - ako napríklad tá v dievčenských sprchách"). ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dobrá bláznivá komédia o skupinke mladíkov, ktorí cestujú naprieč Spojenými štátmi a zažívajú na svojej ceste najrôznejšie dobrodružstvá. Našlo sa tu dostatok humorných situácií a uletených hlášok, ktorým sa dalo poriadne zasmiať, takže som sa dobre bavil. Avšak som bol trochu sklamaný trochu nevýrazným záverom. Je tu však "Stifler" a preto to príjemne pripomína voľné pokračovanie Prcičiek. Najlepšie scény sú v spermobanke a v klube černoškov. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zcela typická, americká, bláznivá jízda. Proč oni musí do těchto filmů pořád cpát výrazy jako "koule, pták", apod.? Velmi často ještě s doplněním příslušně vulgárních a nechutných scén. Bez těchto aspektů bych možná hodnotila i výše. Ale kdyby zde nehrál, pro mě nejsympatičtější a dost velký klad tohoto filmu, Breckin Meyer, a další známí herci z teen komedií, hodnotila bych klidně i méně. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda, které ke čtvrté hvězdě chybělo vidět to v původní anglické verzi (a ne s debilním levným dabingem). Jinak fór se slepeckým autobusem a hlavně konverzace s nevidomou recepční patří k vrcholům filmu. "Nekrmte mi toho psa!" "Já ho nekrmil." "Nelžete. A netvařte se na mně takhle!". Jo - a Tom Green je psychopat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Jedným z dôvodov, prečo nevzniklo priame pokračovanie, boli producenti. Tí nedokázali prísť s ničím, čo nakoniec nevyzeralo ako niečo rovno vystrihnuté z filmovej série Prci, prci, prcičky. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama