Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Navenek trochu nesourodá rodinka, jejíž vnitřní stabilitu a vzájemnou soudržnost otestuje nenadálá extrémní situace, to je zkrátka od nepaměti divácky vděčné téma. Za úspěchem Critters ale stojí i originálně pojatá vizáž monster a přítomnost dvojice lovců, kteří si film malém ukradli sami pro sebe. Více. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 1986 a americká filmová spoločnosť New Line Cinema uvádza zábavný, béčkový sci-fi horror "Critters". Film o invázii agresívných mimozemšťanou do neveľkého kansaského mestečka. Sú malí, rýchly, vystreľujú paralizujúce ostne a zožerú všetko, čo im príde do cesty. Našťastie sú im v pätách dvaja skúsení, nekompromisní, vesmírni lovci. *** ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Moc výborný nápad na film, protože prostředí opět výborné to já rád a hlavně doba a herci dost slušní, a tak začala jízda nenažraných ježku, kteří jsou dost dobře krutí je škoda že dostali málo prostoru ale konec je nejlepší, a co chybělo k dokonalosti, jejich nebezpečná banda co je pronásledovala protože mě moc neseděla jinak ve švech ohledech super. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Já chci domů plyšáky Critters. :-D Ach jo, škoda, že už filmy tohoto typu nikdy v TV neuvidíme. Bezvadná hororová komedie, kolikrát já se tomu v dětství nasmál a hádám že nebudu sám. :-)) No prostě srdcovka. Stoprocentní zábava i dnes, crittersky nejdou ničím nahradit, jsou naprosto originální. Dalo by se říct - každý kus originál. :-) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Critters ma veľmi potešil, hlavne svojou béčkovitou jednoduchosťou. Je to hrôzostrašné, napínavé, chvíľami vtipné, coolové, troška primitívne a lacné, ale ja som sa skvele bavil a troška aj bál. Pár scénok som videl kedysi na nejakej nemeckej stanici, keď som mal nejakých 7 rokov a vtedy som sa brutálne bál, to si pamätám. Teraz s odstupom času už tak nie. Film sa s ničím neserie, ide bezhlavo za nosom, má to spád, vtip, napätie a ubehne to veľmi rýchlo, čo je možno aj trochu škoda, nejakých 20 minút by som veru ešte zniesol. Je to hovadinka, ale oplatí sa vidieť. 75% ()

Galerie (90)

Zajímavosti (15)

  • Okrem spomínaných 2 ľudí si vyčíňanie malých žravých príšer odniesla už len krava a zopár sliepok. (beso74)
  • John Lydon odmítl roli vesmírného lovce s tváří fiktivní rockové star. (Fenk)

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama