Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Já chci domů plyšáky Critters. :-D Ach jo, škoda, že už filmy tohoto typu nikdy v TV neuvidíme. Bezvadná hororová komedie, kolikrát já se tomu v dětství nasmál a hádám že nebudu sám. :-)) No prostě srdcovka. Stoprocentní zábava i dnes, crittersky nejdou ničím nahradit, jsou naprosto originální. Dalo by se říct - každý kus originál. :-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už tento film nemá takú silu, akú mal pred rokmi, ale ešte je to stále riadna zábava, v tom je dobrý. Hlaškujúci ľudia, hláškujúci Ježkovia, hláškujúci vesmírni šerifovia. Niektoré triky boli podarené, iné zas ani nie. Tento film je dobrý kvôli silnej nadsádzke a irónia tu tiež sem-tam prebehla. V tomto filme sa logika hľadá ťažko a postavy sa tiež nechovali najinteligentnejšie a veta "nerob paniku a mysli s rozvahou " nepoznali, ale zas ja na ich mieste by som asi nebol iný. Preto to filmu nevyčítam, len konštatujem. Koncepčne je tento film klasika- normálna Americká rodina vs. monštrá, či ľudské alebo tie z vesmíru, to už je jedno. A tá rodina aj keď je na pokraji psychického či fizického kolapsu, ale nájdu ešte poslednú silu na útok,aby som bol presný, pošleme mladého prieskumníka, najlepšie z rodiny a on niečo vymyslí, olá podarilo sa aj keď s malými stratami, ale hlavne, že sme spolu a tie malé kundy nenažraté nás už neotravujú. V tej dobe to ešte fungovalo ale v tejto dobe, to je už, len úsmevné. Ale aj tak bavil som sa. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi fanoušky této střeštěné, komediálně sladěné hororové série. Ale musím zase uznat, že tento díl je ze všech nejvtipnější, opravdu se člověk z plna hrdla zasměje. Nějaká ta krvárna a neskutečný nápady - některé jsou ovšem slabší až někdy i lehce trapnější. Přesto nenáročná, vysoce nadprůměrná oddychovka. 75% = **** ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Málokterému mimozemšťanovi přijdete k nakousnutí, i když nejste sexy. Critters možná nejsou tak roztomilí jako byl E.T., ale o to jsou žravější. Místo říhnutí po tučném soustu si zafuckují, o vaše roztrhané oblečení si utřou zakrvácené koutky a už pokukují po něčem dalším k snědku. Pokud už nějaký ten pátek pamatujete tak víc než bát se s nimi budete bavit .. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač je s těmi zubatými potvorami občas i sranda, film je naprostá tragédie až na samé hranici brakového kultu (o čemž zřejmě svědčí i zdejší hodnocení). Debilní postavy, ultratragické herecké výkony, tomu všemu odpovídající dialogy. Prostě nudný ultrahnus, kterému dávám 0,5* jen a pouze za crittersí humor a ten osmdesátkový opar. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (15)

  • Helen Brown (Dee Wallace) pustí tanier na zem, ktorý sa následne rozbije, a uteká k oknu. Keď sa vráti, črepy sú už na pulte. (beso74)
  • Po nehodě policejního auta je na ceduli název Grover‘s Bend, Kansas s podtitulem The jewel of the sunflower state (Klenot slunečnicového státu). Jde o fiktivní město. V Kansasu je skutečné město Great Bend. (noelcoward73)
  • Na začátku filmu zazní úryvek písně „Power of the Night“ fiktivního zpěváka Johnnyho Steelea (Terrence Mann). (noelcoward73)

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama