Reklama

Reklama

Profesionální hráč amerického fotbalu Paul Crewe prodal důležitý zápas a byl vyloučen z ligy. Pak se pohádal s bohatou přítelkyní Lenou a opilý vyrazil s jejím autem na projížďku. Během své spanilé jízdy zcela zdemoloval její auto, ale také řadu policejních vozů. Je zatčen a odsouzen ke třem rokům v texaské věznici, o což se postaral její správce Hazen, velký fotbalový fanoušek. Chce po Paulovi, aby mu pomohl zlepšit výsledky týmu, a když vzpurný vězeň neprojeví dostatek nadšení, pod pohrůžkou dalších pěti let vězení ho k tomu donutí. Paul si s výběrem hráčů hlavu nedělá. Pak se objeví Nate, který byl kdysi úspěšný fotbalista, a společně se pustí do sestavování týmu, složeného především z obránců. Paul však cítí, že to stále není to pravé, a tak se vydá k vůdci černých vězňů Mossovi. Ten sice účast na zápasu pro pobavení dozorců odmítne, ale nechá se umluvit na basketbalový zápas jednoho proti jednomu. Pokud Paul zvítězí, přidají se černí vězni k jeho týmu. Situace se vyhrotí, když se stráže pokusí některé hráče zastrašit. V konečném důsledku to však má opačný efekt. Nejenže se k týmu přidají černí vězni, ale celý tým má najednou novou motivaci a bojovou náladu. Poslední kapkou se stane pokus o vraždu Paula. Je jasné, že tentokrát půjde na hřišti o víc než jen o sportovní výsledek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (640)

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušné a vtipné dialogy i některé scény. Začátek šlape jako hodinky, scény ve vězení a tréninky už jedou podle určitých klišé a záleží na té které scéně a dialogu či situaci, nakolik je zajímavá a vtipná, a nakolik zbytečná. Protože i zde se najdou scény, které jsou vatou a zbytečně jen natahují stopáž. Být film kratší, je daleko lepší a svižnější. Stejně tak je asi jasné, kdo zápas vyhraje, takže scény samotného zápasu mají podobně kolísavé tempo. Možná mi i vadí, že vlastně o nic jiného než o ten zápas nejde. Že by mě zajímaly nějaké vedlejší linie, nějaká nadstavba nad tím vším, aby to bylo zajímavější a sevřenější. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

65% Na Sandlera určitě nadprůměr, příjemná zábavná oddychovka na mrazivé odpoledne. Pár povedených vtípků, jedna dojemná scéna a bojovné finéle. Ovšem ani účast mnoha hvězd americké kulturistiky nemění nic na faktu, že originální The Longest Yard s Burtem Reynoldsem (v Sandlerově roli) je mnohem lepší film, daleko emotivnější s bojovnější atmosférou a zručnějším režísérem. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megazábavnej film s největším počtem namakanců na metr čtvereční. Sandler je dobrej, Chris Rock taky a Burt Reynolds je taková třešnička na dortu. Nejvíc mě ale dorazilo (v tom kladnym smyslu), že tu hrály dvě wrestlingové superhvězdy Stone Cold Steve Austin a Kevin Nash (který tam brečí a pak dělá roztleskávačku)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prostě fakt dobrá komedie a mamutí podíl na tom má Peter Sagal, protože přesně pochopil co má točit a neni to debilní jako jeho předchozí filmy. Skvělý krok s obsazením velkého počtu niggas, protože do tohohle filmu se to fakt hodí. No a don't worry Rob Schneider tam je naštěstí jenom chvilku. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když se dá dohromady Peter Segal a sympaťák Adam Sandler , tak to většinou vyjde!! A vyšlo to i u tohoto filmu!Docela mně překvapilo , že se tam mihlo pár rapperů například skupina D12 ale kdo mně překvapil je Nelly.Ja ho fakt nemusím , ale jeho herecký výkon byl velmi dobrý , škoda jen že měl málo prostoru.Potěšila mně hudba , hlavně ta hip hopová.Poslední cca půl hodinka se věnuje americkému footbalu a musím říct , že je to skvostně natočeno a všechno vypadá velmi real.Na tuto komedii se podivám kdykoliv ještě jednou! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film o krachující hvězdě amerického fotbalu Adama Sandlera a jeho nesoužití s momentální velice bohatou přítelkyní Courtney Cox, který je natolik drzí, že si půjčí jejího Bentlaye a jede si zajezdit na mol opitý po městě, urazí policajta, pak mu zruší auto a nakonec když ho honí celá eskorta policejních aut a vrtulníků, si nechá zrušit automobil, jen aby naštval přítelkyni a aby jí oznámil, že už je mezi nimi konec. To já bych raději za toho námořníka na večírek mile rád šel po boku takové krasavice. Každopádně dal přednost vězení, a začíná tam sestavovat tým neprofesionálů - vězňů, kteří šišatý míč ještě nikdy nedrželi v ruce proti hlídačům vězení, kteří už dávno trénují a mají mezi sebou nějaké ty ředitelem narukované profesionály, protože chce ukázat lidem, že jeho lidé jsou tvrdší než vězni a tím se ukázat lidem, aby ho zvolili na guvernéra. Kvůli výhře se snaží vydírat i Adama S a ten je jak všichni víme tvrdohlavý a raději celý život stráví v lochu než aby se choval podruhé v životě nesportovně co nastartovalo jeho krach a život ve vězení. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (33)

  • Tým Mlátiček (Mean Machine) má stejný název jako film Mean Machine - česky Fotbal za mřížemi (2001) -, který má s tímto snímkem téměř totožný děj, jen je o kopané. (CjKukis)

Související novinky

Paramount chystá remake Trestné lavice

Paramount chystá remake Trestné lavice

08.11.2023

Hezkých předělávek není nikdy dost a fanoušci přímo lační po tom, aby své oblíbené kousky mohli vídat znovu a znovu, jen v úplně jiném provedení. Nebo si to alespoň myslí hlavouni studia Paramount,… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Bankovní loupež á la Lyne

Bankovní loupež á la Lyne

08.08.2006

Kontroverzní Angličan stojící za úspěchy Lolity se po čtyřech letech vrací k režii. Adrian Lyne byl dosazen samotnými představiteli Warner Bros. na místo režiséra filmové adaptace knihy Chucka Hogana… (více)

Reklama

Reklama