Reklama

Reklama

Sin City - město hříchu

  • USA Sin City (více)
Trailer

VOD (1)

Noirový thriller plný násilí, v němž se prolíná několik dějových linií z oblíbených komiksů Franka Millera, vykresluje obraz nejděsivějšího města bez slitování pohledem těch nejdrsnějších postav. Bruce Willis exceluje v roli policajta s nemocným srdcem, který přislíbil ochranu sexy striptérce (Jessica Alba); Mickey Rourke hraje mrzoutského psance s posláním pomstít smrt své jediné životní lásky (Jaime Kingová) a Clive Owen ztvárňuje Shellieinu (Brittany Murphyová) tajnou lásku Dwighta, který po nocích brání Gail (Rosario Dawsonová) a její lehké děvy z Old Townu (Devon Aokiová a Alexis Bledelová) před drsňákem (Benicio Del Toro) se zálibou v násilí. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Já to taky hnedka nepoznal. Viděl jsem to jednou a pak mi to řekl kámoš. Tak jsem se na to podíval znova a poznal jsem Tarantina. Sakra, doufám, že udělaj druhej díl

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

jj,je to poznat..................kdybych to nevěděl,tak bych si možná i tuhle scénu tipl...........ale jen možná :D

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Víte, kterou část režíroval Tarantino ? Tu, jak jel zakopat toho fízla a jak tam byl v autě ten rozhovor. Zkrátka parádní tipycky Tarantinovská část.

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

jj byl...ale myslel jsem to tak,že asi ne hned 5 minut po tom :)

Thoughtless126

Thoughtless126 (hodnocení, recenze)

Marvuv byl po willisovo protože, jak willis vešel do klubu tak tam ješte Marv seděl ( a slintal nad nency)

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

tj,ale nebylo jí divný,že se jí vůbec neozval................ono ten marvův příběh podle mě taky nebyl bezprostředně po tom

Thoughtless126

Thoughtless126 (hodnocení, recenze)

byfo : ona nevěděla že je mrtvej ona šla , jela teď už nevim , pryč a on se potom zastřelil

byfo

byfo (hodnocení, recenze)

jn a pak když Marv nese Wwendy k Nancy a jde potom zabít Roarka,tak to už je vlastně Nancy zachráněná a Hartigan tuhej....nepřišla mi moc smutná :)

Thoughtless126

Thoughtless126 (hodnocení, recenze)

jestly si vyděl Pulp Fiction tak tam bych řek že je to složitější .. Tam je asi taky 4 příběhy a nakonec se prolínaj.. Já to pochopil ( sin city). Neni to tak těšký, ale zase každej taky neni na takovýdle druh filmů který ukazuje víc příběhů. Na konci sin city kdyz Bruce W. vejde do baru tak tam sedí marv kterej v půlce umřel. Příběhy jsou spřeházené a příběh s Brucem W. se odehrává dřív než Marv vůbec potkal Goldi

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Ten děj vsadil bych se , že málo lidí chápe ten děj. Tam jsou dva nebo tři příběhy ted nevím přesně :-) a oni to skombí dohromady do jednoho filmu. To mi dost příjde nepřehledné.

MrCreosote

MrCreosote (hodnocení, recenze)

Taky vám Mickey Rourke připadal jako jakási megadrsná variace Kirka Douglase?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Čím víckrát to uvidíte, tím víc se vám bude líbit. Já musel poprosit bratra, aby to přede mnou schoval, protože bych byl schopnej se na to dívat pořád dokola. Perfektní film, 3 příběhy. A prolínání je jednoduchý. Ale co ? Alespoň u toho člověk nemusí nijak extra přemýšlet. Pohoda...

Evonichna

Evonichna (hodnocení, recenze)

na mě trochu moc drsné, ale i tak musim uznat, že přesně takto si dokážu představit zfilmovaný komix - klobouk dolu za výborné zpracování.

Mortar

Mortar (hodnocení, recenze)

Nabitá akce, temná hutná atmosféra, velmi působivé vizuální zpracování, sympatičtí herci... prostě pecka

Sharaia

Sharaia (hodnocení, recenze)

Nadchlo mě komiksový zpracování...fakt uplně super. Nicméně děj nebyl zrovna mým šálkem kávy...spíš vůbec ne.

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Celkom v pohode film, najmä vdaka vizuálnej stránke, na tom to stojí. No úplne chápem tých, ktorým sa to nepáčilo... ;-)

ipek007

ipek007 (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších filmů jaké jsem kdy viděl. Líbila se mi především černobílá atmosféra sem tam(narozdíl od komiksu) prolnutá nějákou barvu. dávám mu plný počet

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

milujem tento film... neviem povedať prečo... ale dokážem ho pozerať znova a znova a vždy si tam nájdem niečo svoje ... asi to budú tie sexi ženy.. :D

Raz2

Raz2 (hodnocení, recenze)

Koukám spoustě lidí ten film nesedl... jejich problém, já sem si ho užil od začátku do konce.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Můj největší filmový zážitek, jen to se dá napsat po shlédnutí tohoto skvostu. Komiks neznám, ale film mě dostal natolik, že to napravím. Nemůžu tomu vytknout vůbec nic. Skvěle, skvěle natočené. Ale vždyt vy to víte, tak proč to sem vlastně píšu. Možná pro ty, kteří v životě to štětí ještě neměli a film neviděli.

Související novinky

Sin City míří do televize

Sin City míří do televize

01.06.2017

Drsná comicsovka Sin City - město hříchu vydláždila v roce 2005 cestu ke Třístovce a k Watchmenům. Fanoušci ihned volali po dvojce, Robert Rodriguez s ní ale otálel dlouhých 9 let a nakonec vydělala… (více)

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

16.08.2014

4 dny, 4 místa, 40 projekcí... Unikátní přehlídka noirových filmů, kterou letos hostí královský hrad Křivoklát, se nezadržitelně blíží! Druhý ročník festivalu, který se zaměřuje na inspirativní… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Reklama

Reklama