Reklama

Reklama

Oko 2

  • Hongkong Jian gui 2 (více)

Obsahy(1)

Joey se probere ze spánku po lécích, které ji byly dány po výplachu žaludku. Jen o vlas unikla smrti, během hlubokého spánku viděla kolem sebe duchy mrtvých lidí, kteří ji doprovázeli v jejich nejtemnějších minutách. Joey se rozhodne pro zcela nový život, kdy už nechce takovou zkušenost znovu zažít a zároveň se rozhodne ukončit svou epizodu se Samem. Avšak krátce po pro-puštění z nemocnice zjistí, že je těhotná. Nejen že je neustále ve stresu z myšlenky na potrat, ale také ji neustále trápí pocit, že ji sleduje tajemná postava. Jednou se však setkají tváří v tvář na vlakovém nástupišti... (Intersonic)

(více)

Recenze (65)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu zde doslo k zmene zanru, coz samozrejme neni samo o sobe spatne, problem vsak je, ze byl film prezentovan jako horor, ovsem az na par ulekovych okamziku (mimochodem o dost slabsich nez v jednicce) s nim nema moc spolecneho. Tudiz na tomto poli Oko 2 selhava, jako samostatny a na jednicce nezavisly mysteriozni thriller by ale vubec nebyl spatny. Chtelo by to ale oprostit se od toho castecneho fusovani do hororu a snimek takto neoznacovat. Co se tyce formalnich prvku, opet vynika zvukova stranka. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Skoro stejne tak dobre jako prvni dil. Ducharina, ktera je trochu jina, nez japonske vykradacky Ringu me misty opravdu dobre vystrasila a vubec nevadi, ze cela stoji jen na lacinych lekackach. Rusive pusobily pokusy Pangovcu o rychlejsi strih a nadupanejsi hudbu, predevsim v prvni casti filmu. Vysvetleni proc a jak se vse odehrava bylo uspokojive, zadna pointa v pointe jine pointy. A Shu Qi je navic naprosto sukedelicka baba.....Jsem celkem spokojen. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Takhle samoúčelné, vyloženě stupidní (až komické - viz pronikání do novorozence při porodu) lekačky a strašení jsem si už dlouho neprotrpěl. Hloupý námět s výborným předchůdcem nijak nesouvisí, dokonce ani principem, jelikož mladá žena zčistajasna vidí duchy (tentokrát čekající na znovuzrození) po nepovedeném pokusu o sebevraždu. [napoprvé za ***] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No s puvodnim Okem tohle nema nic moc spolecnyho, jedna se pouze o standartni ducharskej japonskej horor, kterej nicim zvlast nezaujme. Popravde receno, videl jsem ho vcera a uz si ho vybavuju jen matne. Nicmene nejaka hororova atmosfera tu moc neni, sem tam se maximalne povede naka lacina lekacka a jsou tu asi dve, tri fakt brutalni sceny a docela neprijemne vyznivajici zaver, ale jako celek to nijak zvlast strasidelny neni. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Z tohoto snímku mám velmi rozporuplné pocity. Chvílemi je to vážně děsně přitažené za vlasy. To se týká hlavně závěru, kdy se hlavní hrdinka podruhé plazí na střechu nemocnice, aby znovu skočila. Nejen, že proleze celou budovou a nikdo si ji nevšimne, ale celou dobu jsem o ní prohlašoval: "to je teda frajerka!" A když se na střeše postaví na obě nohy, už jsem musel jen uznale hvízdnout. V průběhu celého filmu jsem se ovšem nezbavil dojmu, že se jedná o obyčejnou hysterku, která by udělala líp, kdyby držela hubu a krok, stejně by se hovno stalo.......stejně si v ničem nepomohla a mohla si ušetřit spoustu trapných scén před ostatními lidmi. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Singapuru, Thajsku (Bangkok) a Číně (Hong Kong). (GASTON73)

Reklama

Reklama