Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak oficiální text distributora slibuje, že bych se měl u toho neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky. Já jsem ovšem při těch závěrečenejch titulkách byl docela otrávenej z toho nechutnýho moralizování. Jinak komedie to neni špatná. Hlavně ze začátku jsem se u toho docela zasmál, ale ty debilní konce, kde prostě nesmí chybět nějaký vážný poučení, už mě v komediích fakt serou. Zkazilo mi to dojem z celýho filmu - 3 hvězdičky. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z mentálně retardovaných?Kam až chcou ti filmaři zajít?Copak nemají žádné zábrany?Žádné hranice?Bohužel,mají!A to mě fakt hodně štve.A jsem rád vždy,když někdo tyto hranice překročí.Takže na rovinu,Bláznivá olympiáda je fakt krutá prdel a já se fakt docela slušně bavil.Nechci tu být ovšem za trotla,který se směje postiženým,ba naopak,ale tým kolem Johnnyho Knoxvilla to zde udělal poměrně citlivě,zároveň však i vtipně.Hodně jsem se sice bál,že do tohoto tématu nepůjdou autoři až příliš natvrdo a že to bude jen takové kroužení kolem,ale pár fakt drsných narážek tu je a naštěstí i očekávaný a nezbytně omluvný happyend není také až tak násilně přeslazený a hollywoodsky přehnaný.Johnny Knoxville je jinak asi vážně neskutečný pošuk a zde jen dokazuje,že je skvělým komikem s velkým charismem a potenciálem.Bláznivá olympiáda asi není každopádně komedií pro každého a puritáni budou stoprocentně držkovat nad celým tímto tématem,ale The Ringer není vážně ani urážející a ani nijakou kontroverzní podívanou,jen prostě slušně baví a to se musí cenit.P.S.vím že bych to neměl dělat,ale hlášku "Poškrábals mi cédečko" teď hlásím kde můžu 8D! ()

Reklama

Chris Wulf 

všechny recenze uživatele

"Ševče, drž se svého kopyta" Na Johnnyho to v tomhle případě sedí maximálně. Každopádně není možné srovnávat Jackass s jakýmkoliv filmem, protože je to......prostě něco jiného. Ale když už máme někoho zažitého jako magora, co po sobě nechá běhat splašeného býka, nebo si nechá do bradavky zakousnout malého krokodýla a ještě se u toho dokáže idiotsky smát, tak od něj prostě čekáme něco víc. Je také ale dost dobře možné, že s lepším scénářem by přišel lepší výkon. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dementní ksichty a držkopády ve stylu jackass jsou Johnnyho parádní disciplínou, takže asi nepřekvapí, že se na paralympiádě cítí jako ryba ve vodě. Vtipkovat na toto téma znamená balancovat na velmi úzké lávce, ale především díky charismatickému Knoxvillovi se to podařilo a jeho mentál strčí do kapsi i Hoffmanova Rain Mana. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +fain herci -minimum fórů/// Celkem pohodová oddychovka s pěkným příběhem o chlápkovi, který hrál retarda, aby vyhrál olympiádu. Toho retarda hraje Johnny Knoxville a hraje ho velmi dobře. Potěší účast Katherine Heigel a dobrá hudba (ze Sedmy statečných?). Jen scénář by mohl být lepší. Je to komedie, ale gagy jsou podle mě příliš laciné a smát se u filmu moc nebudete. Každopádně mám z filmu dobrý pocit./// Celkem 67%/// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)
  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)

Reklama

Reklama