Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie to asi nemá v hlavě úplně v pořádku,ale jak tak na to koukám, tak v jeho případě je to i dobře.Naservíroval nám totiž nářez, na kterej jen tak nezapomenu. Nebere si žádné servítky a budovat napětí nebo rozjet nějakou tu akci mu sakra jde.Pro mě se tento film stal jedním z velkých překvapení tohoto roku a už se nemohu dočkat, s čím na nás Rob vyrukuje příště. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Kontroverzný, drsný a nekompromisne krvavý kriminálny horor, ktorý vám ukáže veci, aké normálne na plátne ani v televízii neuvidíte. Pripravte sa na špinavú akciu, bandu psychopatov, policajného sadistu, plejádu mŕtvol a vnútornosti. Spojenie Rob Zombie, Sheri Moon Zombie, Bill Moseley, William Forsythe a Danny Trejo vo vedľajšej úlohe priniesli chutné sústo pre béčkových gurmánov. A ešte len tam mimochodom stíha rozvinúť tému "Keď si želáte, aby zvieratá v ľudskej koži trpeli tak, ako ich obete, nestávate sa sami zvieratami? A čo keď im to sami spravíte?" Výborný film. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se početné obci fanoušků tvorby Roba Zombieho za odpad, kterým jeho dílko častuji. Je to jen proto, že hodnocení se pohybuje nebezpečně vysoko a nepoučený filmový fanda by po filmu mohl sáhnout omylem. Stejně tak jsem mohl dát jakýkoliv počet hvězdiček a opět by to mělo mizivou informační hodnotu. Podobně jako pornografie, která ať už na sebe bere jakoukoliv podobu je jen o jednom a slouží jedinému, tak i filmy typu Vyvrženců pekla slouží pouze k vybuzení určitého druhu emocí. Ti, co s nadšením sázejí čtyři či pět hvězdiček se pochopitelně ve světě filmu dobře vyznají a uvědomují si mizivou hodnotu snímku z hlediska tradičních filmových hodnot. Pochopit scénář, sledovat práci kamery, střih, herecké výkony - inu to je práce pro otrlé. S jedinou vyjímkou a tou je soundrack - což je pochopitelné vzhledem k Zombieho minulosti. Zvláštní kapitolou jsou herci - ale ano, v tomhle snímku se přece jen několik herců vyskytuje...Dlouho jsem si lámal hlavu, proč se v něčem takovém angažují, až jsem na to přišel - udělali to z hladu! Jen hrozný hlad na pokraji vysílení je mohl dohnat k něčemu takovému. Zombieho příznivci ve skutečnosti dokážou vystihnout a ocenit to jediné, co je na jeho tvorbě hodno obdivu - totiž maximum neředěné, syrové brutality na co nejmenším prostoru. Žijeme v těžké době plné neuróz a Vyvrženci pekla jsou jedinečnou terapií pro všechny, co si nemohou dovolit pořídit ve sklepě vlastní mučírnu. Je to skutečně nákladné, můžete mi věřit, sám jsem si to nesčíslněkrát propočítával...Někdy ovšem podobné tvorbě fandí i slaboši, co se vlastní mámě zdráhají vrazit pár facek, natož aby zlomili haksnu grázlovi, co je buzeruje... Celkový dojem pro ty, co adrenalin dokážou vyplavovat jiným způsobem, by měl být nulový...Jen mimochodem, s hororem jako svébytným žánrem nemají Vyvrženci pekla společného nic. Je to instruktáž pro ty, co potřebují vědět, na kolika metrech čtverečních se rozprskne lidské tělo pod koly náklaďáku či kolik masa se dá seškrabat z lidských údů. Dobrou chuť! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Lepší než Dům tisíce mrtvol (až na Spauldinga, tady už tak hustej neni). William Forsythe je bůh. To tak pro začátek. Rob Zombie je prostě dobrej. A navíc je vidět, že ten člověk má fakt nakoukáno už jen kvůli castingu, protože vidět Kena "kositele zombíků" Foreeho pohromadě s Dannym Trejem a úchylnou držkou Michaelem Berrymanem je prostě ráj. Btw Sheri Moon je maximálně pomrdáníhodná (zvlášť když dělá ty svoje chinese, japanese, look at these tanečky) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh ala rodina Charlesa Mansona a otvorená brutalita Roba Zombieho sa mi viac než dostatočne pozdávajú, ale v konečnom dôsledku ma film príliš neoslovil a nič vo mne nezanechal. Jedine tak upozornenie, že nie každý klaun je na smiech, nie každá blodína so sexy prdelkou je hlúpa a nie každý dlhovlasý, rockovo pôsobiaci hudobník nie je bezcitný vrah, pchajúci pištol do nohavičiek postarších dám. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Ve filmu si mimo jine zahrála i herečka P. J. Solis. Ta ztvárnila jednu z hlavních rolích v hororu Halloween (1978), jehož remake má na svědomí Rob Zombie, režisér tohoto snímku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama