Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu se nejde nenudit :D To rozhodně :D Ale pro mě - ani bavit na 100%. Moc dobře si pamatuji, jaký úspěch měla tato "komedie" v rok svého vydání - každý puberťák to viděl a každý se o tom bavil :D Proč taky ne - přesně pro ně to bylo natočené :D Ok - jsou tam vtipné scény, i když někdy dost urážlivé vtipy, tak ale zábavné a hlavně - a to je nejvíce s podivem - je k tomu skvělý soundtrack :D Myslím si, že hodně lidí se prvně zhulí a pak si ten film pustí :D ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Co vše se skrývá za komedií? Obyčejná a nefalšovaná reklama na lehké drogy. Po takové komedii, která si dá do sloganu, že kdo hodně kouří "správný" bluf, tak už umí, tak na to slyší mladý, nezkušený divák a dealeři si mnou ruce a odchytávají si je po tomhle filmu, kde jinde, než rovnou u kina. Přitom čas ukázal, že kdo kouří pravidelně marihuanu, tak mu jeho IQ nepovyroste, a pokud ano, tak se to musí projevit v nějaké činnosti. Dealeři lehkých drog se brání, že prý chtěli nechat vydělat i kamarády policisty, aby nepřišli o zaměstnání. Inu každý se sichruje jak umí. Takže kdo je vinný a kdo je bez viny? Každý je stejně tak vinný jako je i bez viny? A už takový nerozhodný člověk míři ke kartářce či astrologovi (nikdy ne za astronomem), a motá se v kruhu. Svět prý už lepší byl, takže už se v tomhle směru nedá ničemu moc divit. (1. 10. 2010) ()

Reklama

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Výborej film!!!! Fakt úžasná komedie, která stojí za to, aby jste si jí pustili!!! Kdo řiká, že se nezasmějete tak mi věřte, že kecá!!! Protože kdo má aspoň malinko vyvinutej smysl pro humor tak se u toho bude lámat jako debil :-)!! Skvělý herci i hudba + skvělý fórky a scény, navíc tohle téma mě neomrzí... Sklánim poklonu tomuhle filmu a moje bránice taky... Škoda jen tohohle mizernýho hodnocení tady... Ale doufam, že vás to neodradí od shlédnutí tohohle filmu .-) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - U tohohle budou uchcávat tak maximálně kucí s kšiltem nakřivo a kalhotama s rozkrokem na kolenou. Pro ty ostatní, k nimž se s pýchou hlásím, uvidí film, který jde tak trochu mimo ně. Nenudil jsem se, to ne, ani jsem se však nebořil smíchy. Koukat se na to dalo, ale tento filmový subžánr já neocením, pokud není vtipný až na půdu, což tohle nebylo... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Trávu jsem zkusil jednou a skoro jsem se poblil, bolela mě hlava jako svině a veselý efekt nula. Takže ne, děkuju, a dál se budu ničit prověřeným chlastem značky pivo. Asi taky proto mě tahle komedie až tak nepobavila, protože s tím zaprvé nemám zkušenosti a zadruhé pro to nemám až takové pochopení. Ale jednou to vidět vůbec nikomu neuškodí. 65% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)
  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)

Reklama

Reklama