Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nebola až taká katastrofa, nechýbala dynamika a filmík vonkoncom nenudil , aj keď nebudem skrývať, že jeden a pol hveizdičky ide na konto Kelly Brook a jej kriviek, ktoré tu dostali príležitosť na svoju sebareprezentáciu v plnom rozsahu. :)) No podľa mňa úplne zbytočná dejová línia s pomstychtivou priateľkou viac otravovala ako dodávala príbehu na atmosfére. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek Three se vyznačuje několika solidními momenty, jinak je však rutinním thrillerem tolikrát viděné story o ztroskotání a následné snaze o přežití. Namísto drastického, až depresivního vykreslení osudů zbídačených trosečníků, je pohled kamery zaměřen výhradně na Kelly Brook, která je zde okatě prezentována jako sexuální objekt dvojice mužů. Těm scénárista vkládá do úst místy takové nesmysly, že nebýt charismatu Billyho Zanea nebo atraktivního prostředí, nestál by ani za těch 90 minut času!! Ale přes počáteční nedůvěru oněch 90 minut relativně příjemně uběhlo!! 50%. ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, který ač komerční, nemá nejmenší nárok na byť jen milionový zisk, ale přesto pobaví lépe, než spousta ambicioznějších věcí. Ovšem to jen díky Billymu Zane, který je herecky jinde, než typologicky obsazený plavčík Juan Pablo a hlavně pěkná ovšem herecky pěkně k hovnu platná Kelly Brook. Bohužel erotické ladění filmu ala "penthouse camera beach session" a celkově šestáková výprava film stahují tam, odkud ho Zane ve svém obvyklém partu charizmatického zhrzence vytahuje. Přesto 60% ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li voodoo zhrzenou ženu, která bez ustání křepčila kolem ohně a podřezávala nevinné slípky, fakt, že po roce na osamoceném ostrově vypadal Billy Zane jako po pravidelném přísunu proteinových kokteilů a Kelly Brooks jako by se právě vrátila od kadeřnice, další fakt, že ačkoliv slečna Jenny souložila s Manuelem jako divá, nic z toho nevzešlo, ba ani po roce, podivného kapitána, který nařídil opustit čtyřpatrovou jachtu jakmile začala hořet utěrka v kuchyni atd. atd., pak lze konstatovat, že se jednalo o vcelku hezký film. Výčet toho, co ho udělalo hezkým se zastavuje především u Kelly Brooks, s níž by chtěl na pustém ostrově ztroskotat zřejmě každý heterosexuální muž a každá homosexuální žena, a překrásné prostředí ostrova. Koneckonců to je vlastně ono – bez hezkých lidí (Zane, Brooks, di Pace) a hezkého ostrova by to byla nekoukatelná ošatka nonsensů. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dva za pekné scenérie pod morom a pekný ostrov.Ináč okrem nudy nič.Na konci filmu to už bolo lepšie,ale to už bolo neskoro.Tento film nezachráni ani sporo odetá slečna v bikinkách a podprsenke,v tomto úbore hrala skoro tri štvrtiny filmu.A ani sexi scény na lodi a na pláži.Ak hrajú skoro v celom filme len traja ľudia,tak to chce viac než to čo ukázali.,vrátane šťavnatých scén.A ešte k tomu do toho zamotali aj voodoo,aj keď len trochu,čo tomuto filmu vôbec neprospelo,práve naopak.Veľmi slabý sexy thriller. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno