Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (447)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Srstka by si u tohoto milého snímečku vyhonil všech svých 10 centimetrů. Velice příjemná idylická pohádka o pejscích, která zajisté zachutná každému, kdo má rád pejsky i jinak než v guláši. Dlouho jsem nezažil tak intenzivní, násilnou a vynucenou citovou vydíračku. V tomto případě jsem se ovšem nechal vydírat rád. Tento snímek v podstatě není ničím jiným, než jednou dlouhou přehlídkou těch největších klišé, ale copak se dá pohledu na ta chlupatá stvoření odolat? Jediná moje výtka směřuje k obrovské roztahanosti druhého psího života, který mě v mnoha místech nudil. Mnohem více mi začal snímek chutnat v okamžiku, kdy se začalo skákat napříč nejrůznějšími psími inkarnacemi. Pro psí milovníky naprostá povinnost! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemně a nenáročně plynoucí film, který pohladí po duši zejména majitele psů. A Dog's Purpose mimoto nabídne i plnou náruč klišé a "vyděračské", emocemi vybičované scény, avšak to filmu tváří v tvář jeho poklidnému tempu a finálnímu poselství rádi odpustíte. Za ty hluboké a upřímné psí oči to vážně stojí! „I had a purpose, I was needed again and again and again. With each new life I was learning a new lesson.“ ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásny film, ktorý som videl za týždeň trikrát a tešili sa z neho dospelí i deti. Spočiatku som vlastne na hodnotení ubral, dal som len 4 hviezdy. Ale postupom času som sa zamyslel, že počas roku 2017 asi nevyšlo nič lepšie, nič ľudskejšie, hoci je príbeh je hlavne o zvierati. Kto mal psa, prežije toho v tomto snímku oveľa viac ako iní ľudia a intenzívnejšie. Film prinesie emócie, slzičky, ale i veľa zábavy. A to ja o filmy o psoch nemusím, no toto a Hačikó je veľká výnimka. Veľmi príjemné, citlivé a zábavné. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jak jsem pochopil z internetů, tvůrci si vysloužili klatbu od všech lunetiků, co mají zvěř raději, než vlastní druh. No tak tu kritizovanou krutost na zablešencích, tu jsem musel vidět, zajisté rozumíte, že? A je tam! Vždycky vezmou nevinné štěňátko, kterému během pár minut urychlí vývoj a pak jej bezskrupulozmě utratí. Ba co více, vkládají jim do mordy lidská slova a do mozkovny člověčí pohnutky - to je masakr, děs, rozčvaňhaná střeva, prokopnuté hrudní koše, kulky ve štípačkách! Hm. Když tedy pominu zklamání z faktu, že jde o film tak rodinný, až unylý, tak děti to ba a pesové jsou při svém poslání ňuňu k zesrání. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak nějak rodinná pohoda na sobotní večer. Zaujme určitě lidi s láskou pro psy. A příběh? Pes, který dožene hlavu rodiny, otce, k alkoholismu svým chováním, několikrát si zemře, nechá mě plakat, aby se zase narodil, usmál diváka, no a nakonec se dostaneme do emeriky a její vítězného ražení v sentimentalitě. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Plemená psov, ktoré boli použité v tomto filme, sú: zmes bígl-nemecký ovčiak-teriér, zlatý retriever, nemecký ovčiak, waleský corgi pembroke a mix svätého Bernarda a austrálskeho ovčiaka. (Arsenal83)
  • Dennis Quaid nosil farebné kontaktné šošovky, aby mal hnedé oči. V skutočnom živote má modré. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Manitoba, konkrétně ve městech Winnipeg, Lockport, Brandon a Selkirk. (BMW12)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama