Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megahustá komedie. Fakt jsem se často gebil a skvěle se povedlo vystihnout tu buranskou atmosféru. Furt hrálo country a prostě to bylo fakt hyper. Herci jsou přesní a nejvíc mě pobavila středoškolská policie, jak to byli hrozný agenti a jezdili v golfovym vozítku. Dvojka Sean William Scott a Johnny Knoxville funguje skvěle, ale nejlepší je stejně Jessica Simpson, protože takovou kundu svět neviděl. Je to fakt megamrdna. Burt Reynolds je taky hyper. Skvělá komedie ale do 5* jí přece jen něco chybí, takovej Starsky & Hutch byli o něco lepší. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ultraburanská komédia. Nespomínam si na film s väčším množstvo výkrikov a pazvukov. Inak je to totálny úlet, kde sa tvorcovia rozhodli, že nelogické momenty vo filme prekryjú ešte väčším množstvom nezmyslov aby sa to stratilo v tom dave nezmyslov. Veta nedáva zmysel? Tak potom presne vystihuje scénar. Dosť bolo karhania. Film je kačný vtipný bláznivý. A Jassica Simpson je megasexi. Paradoxne S.W. Scott je tu dosť otravný, pričom väčšinou filmom pridáva. Tentokrát to nie. Dal by som 4*, lebo som sa dobre bvavil ale je to až príliš stupidné a buranské (to slovo si požičiavam od inbých užívateľov, ale dokonale vystihuje). Takže výsledok 70% so zaokrúhlením nadol. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Malo to všetky črty amerického filmu. Vrn Brm Brm autička, sexi štetku, žiadne obézne ženské, ba naopak samá modelka, raperi proti rasizmu, bitka po ktorej nie su monokle, vybité zuby ani rozbitá papula a samozrejme výbuch. Film postráda racionálne myslenie protagonistov a všetkých samozrejme zaujmajú autíčka. Netreba v tom hladat logiku držiacu sa zákonov. 100% USA! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I po x-té vynikající guilty pleasure, co nenudí ani minutu a s každou další scénou nepolevuje v zábavnosti. Ať už jde o sexy Jennifer Simpson (vážně jednu dobu vypadala takhle?) či démického Burta Reynoldse. Když zapomenete, že existuje nějaký prequel, budete nadále štastnými osobami (nebo tím spíše oceníte genialitu téhle pecky) PS : Uvidíme se v Pekingu (Dukové převlečení za japonce :D)...9/10 ()

svik 

všechny recenze uživatele

Nadupaná kára prohánějící se po amerikcé stářím zaběhlé vesnici ...tak to tu ještě nebylo. každý z vás kdo ńyní čtou tento komentář v nitru duše by si přál v takové nádherné vesničce zestárnout a pozorovat možná své vnuky jak vám rostou před očima--ale to sem se nechal unést---Toto mysteriózní prostředí které bylo doladěno velice pestrými přechody jako zelená louka červený les.... to byl začátek potom se vše premístilo do města a trochu se harmonie pokazila , ale to nevadí..potom jsme se znovu vrátili zpet do vesnice kde byla ta honička a dál....byl zde zatím nejlepší výkon Seann William Scott . krásná Jessica Simpson ani sem nemohl pořádně sedět v křesle a nepříjemný Burt Reynolds---no a to vše zamýchat a je z toho povedené dílko s pravou pálenou americkou wisky mazec. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • První filmová role Jessicy Simpson. (Stocki)

Reklama

Reklama