Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

otík 

všechny recenze uživatele

Po nečekaně vtipné a pro mně možná i překvapivě líbivé jedničce přišla dvojka, která sice je zbytečně dlouhá, ale stejně jako jednička dokáže v určitých pasážích a okamžicích velmi pobavit. K filmu se musí přistoupit stylem - nic nečekám, nechám se bavit a budu nekritický. Pak i takovéhle komedie mohou navodit dobrou atmosféru. Tady navíc jsou super písničky, bezstarostná čtverka hlavních hrdinů a skvělá Holubová. Za mně dobrý. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Už taková trochu zbytečná práce, ale jednička vydělala hromadu peněz, takže se zlaťáky zaleskli v očích a jelo se přímým směrem na dvojku. Vesměs je to takové klasické pokračování. Přidá se hromada nových vedlejších postav, některé hlavní jsou upozadněny (Matásek) a vymyslí se linka, která určitým způsobem nabourává děj prvního filmu (V jedničce se celou dobu snaží vydělat peníze, aby je ve dvojce odmítali). Naštěstí je tu pořád výborná hudba Reného Rypara a povedené humorné situace. Jedničku si dám klidně rád znova, dvojku už s menší radostí, a do trojky už se prosím nepouštět. ()

Reklama

titix 

všechny recenze uživatele

Zklamání, jednoznačně se to kvalit jedničky ani nedotýká. Je jasné, že pokračování je vždy srovnáváno s předchozím dílem a není už tam takové to překvapení. Ale jak je vidět na Anděl páně 2 tak pokud se nic nepodcení a připraví se kvalitní scénář tak to jde. Zde je cítit přesný opak, máme čtyři postavy přidáme další necháme je projít před kamerou a je tu dvojka.Námět kolem kterého se to točí, že by si Bolek chce vzít Holubovou, ale nějak zapomněl, že je ženatý se Studénkovou je dost bizarní, ale to se dá skousnout je to komedie. Bohužel jak je to zkonstruované ve filmu tak se z toho stává nereálná trapná fraška a to je přesně ten problém. Hodinový manžel byl v rámci komedie uvěřitelný a scénář postavám přihrával situace, které humorně řešili. Zde je to rozehrané kolem uměle rádoby vtipné situace a k tomu jsou přihozeny další rádoby vtipné scény které tak nějak ani nesouvisí " to by mohlo být vtipné to by se mohli lidi smát tak to tam dáme" Jak nám Anděl ukázal jak se dá pokračováním dobrý film vylepšit tak Manžel ukazuje jak se dobrý film dá zkazit. To co film dělá snesitelnější jsou apoň herci. Za to popravu hvězdička. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BUDEME DĚLAT? TO TU SVATBU ZRUŠÍME?...“ /// Takže nám chlapáci přestali vopravovat a začali řešit ženský (ovšem místo bodovýho hodnocení jsou na pořadu vztahy!). Hlavní je pak vztah slovenský zlatokopky k Milanovi. Mělo by to bejt asi vtipný, ale kromě chlapskejch akvabel se mi huba nekřiví. Komedie bez humoru – prostě česká rychlokvašáková filmařina, který stačí k celovečeráku dva banální nápady. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlapská akvabela. 2.) Chci bejt ženská zlatokopka. 3.) Zoufale se nudím. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zoufalé pokračování nudící komedie ´Hodinový manžel´, který je ještě horší než jsme doufali. Proč tohle vzniklo budiž záhadou. Námět by nebyl špatný, takže opět výzva ke všemu možnému, jen ne ke komediální nudě. Ale tak hrozně napsaný scénář a jeho katastrofické zpracování je skutečně typické pro stále se zhoršující českou komediální tvorbu posledních několika let. Absolutně nezajímavý děj se táhne jak týden před výplatou a scény nataženy snad jak nejvíce to šlo. Mít to švih komedií 80. let, za půl hodiny by bylo hotovo. Ne, opravdu už ne. Pevně doufám, že ještě nevznikne trojka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama