Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky nijak nepospojovaná plejáda nudných scének. Smršť sexismů, blbého humoru a nevkusu. Již jaksi tradičně tragická zvukařina, díky které není půlce dialogů téměř rozumět, což je ale možná i dobře, jelikož jsou stejně hloupé a zbytečné jako celý děj a zbytek filmu. Zbytečnost a absurdita je výstižný a dostatečný popis všeho, co se ve snímku děje a to je tak vše. Naprostá ztráta času. odpad! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď sa na to pozriem z globálu, tak v podstate som videl veľmi voľné pokračovanie Hodinového manžela síce so všetkými pôvodnými postavami, ale s viac rozvinutým dejom a trošku viac sa tu venovalo priestoru takým tým "ľudským" situáciám. Niektoré hlášky fajn, no v celku je to len jedna z ďalších priemerných komédií, v rámci žánru tá lepšia, a určite jemný posun k lepšiemu voči jednotke. 60 % ()

Reklama

M_crha 

všechny recenze uživatele

Mě na tom vadí, že ubylo chytrých forků a ty nahradili výkřiky "kurva" "vole" atd... Tím to pro mě je méně vtipné a horší než jednička. Chápu , že pro někoho to vtipné je. A dál jsem čekal promyslenější zápletku, první půlka filmu nejede druhá jakš takš a na Matáska se zapomělo. Pro mě to fakt kvality jedničky nedosahuje a je to prostě mimo. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další zklamání z českých luhů a hájů. První díl byl sice nic moc, ale tohle je ještě horší. Shluk naprosto imbecilních scének bez hlavy a paty a dialogy házené do prostoru naprosto bez souvislostí. Cca tři vtipy a jediná! příjemná věc , a to krásný akvabely, jinak nic. Upřímně mě zaskočila oplácaná Zuzka Norisová a nešikovný produkt placement. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, jestli odsouzenou dvojku vydržím. Kupodivu ano. Opět nenáročná zábava určená pouze do televize. Neopakuje se téma hodinových manželů, s touto prací už chlapi skončili. Název Manžel na hodinu má svůj význam v minulosti postavy Bolka Polívky. A problémy, které tady Bolek řešil, nebyly až tak špatné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama