Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Nebral jsem ohled na nízká hodnocení svých oblíbených uživatelů a tzv.top uživatelů už vůbec ne a podíval se na závěrečný díl krokodýlí trilogie.Oproti prvním dvěma dílům je zde minimálně kýčovité romantiky,Linda Kozlowska naštěstí moc příležitosti nedostává a je tu dost dobrých scének a gagů.Dávám 3,5 hvězdičky a vzhledem k tomu,že se jedná o nejlepší díl,tak zaokrouhluji na čtyři. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

No, pán Hogan nám očividne zostarol a aj nápad vzkriesiť Dundeeho, hrdinu rokov osemdesiatych mi bol podozrivý už od začiatku. Keď si prečítate krajinu, ktorá tento film natáčala tak zistíte prečo. Áno vidíte správne, už sa do toho vpratali amíci s očividným cieľom vytrieskať zo starkého Dundeeho ešte nejaké zeleňučké papieriky. Ich cieľ je zrejmý, prostriedky k jeho naplneniu sú typické: ešte viac akcie, ešte viac zloduchov, ešte viac zápletok v deji. A presne to robí z nášho austrálskeho kamoša podpriemerný film. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý a jaksepatří nespoutaně dundeeovský, ale jakmile se rodinka začne přesouvat z džungle, schyluje se ke katastrofě. V Los Angeles bohužel vzniknul nudný a předvídatelný pokus o nasátí starého kouzla, kterému ale chybí něco jako zápletka. Hogana mám za jeho živelnost rád, ale tohle mu bohužel podle očekávání krutě nevyšlo. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak tohle mohlo někoho napadnout?! Penzista Paul Hogan a jeho taktéž stárnoucí a půvab již postrádající partnerka Linda se vrátili, aby se dopustili zoufalého činu v podobě tohoto hrozného propadáku, čímž mj. zneuctili i první dva jinak dokonalé díly. Jestli někdy bude existovat ještě další díl, už by spíše jen připomínal Návrat oživlých mrtvol. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Druhým dílem to snad mělo vše končit, ale producenti chtěli z bushmanského tématu ještě něco vytěžit, což se jim snad i podařilo, ale divácky přitažlivý už tento vcelku trapný paskvil rozhodně není. Je mi to líto právě pro ty dva předchozí díly, které měly vysokou úroveň. Zde už se jen omílají staré věci dokola a snaha o další vtipné scény s nezkušeným domorodcem ve velkoměstě už jaksi nefunguje. Mike už je zkrátka příliš dlouho ve spojení s tímto moderním světem, než abychom ještě uvěřili, že je z něj celý paf. Zápletka také nic moc, herecké výkony slabší. Celé se to zkrátka nepovedlo. 50% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama