Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina ostře nabroušené komedie se živí jako mluvčí tabákové firmy. Je vtipný, výmluvný a odzbrojující a je schopen překroutit každý argument a otočit ho ve svůj prospěch. Když to pěkně zabalíte a naservírujete s úsměvem, je kouření vlastně celkem fajn. Časy se ale mění a všude je plno lidí, co bůhvíproč bojují proti kouření. Jak zařídit, aby cigareta byla zase "cool"? (Palace Pictures)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (845)

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento film mi ubehol velmi rychlo, mal sice svizne, vtipne dialogy, ale nezanechal vo mne nic, aby som mu mohol dat az 4 hviezdicky. Herecke vykony su vynikajuce, ale u mna tak na jedno pozretie. Inac zaujimave je, ze cely film je iba o fajceni, ale ziaden z hercov okrem tych zaberov zo starsich filmov tam nefajcil. ........02.04.2008 ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý film. Akčním střihem zcela jasně svědčí o moderní vlně filmů a seriálů (Podfukáři...), které jsou momentálně v kurzu. Dobrá volba herců (Duvall nezklame), kamera, zastavování scén, pěkný vypravěčský styl, to jsou přednosti filmu. Trochu pokulhává scénář, protože zde není nějaký kdovíjaký příběh, je to spíše komedie (s dobře skrytým a místy proklatě černým humorem) zaměřená na pohled do zákulisí tabákového průmyslu. A že to je pohled zajímavý, i když přecejen nijak zvlášt překvapující. 75%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $24,793,509Tržby Celosvetovo $39,323,027Tržby za predaj DVD v USA $16,639,130 //počet predaných kusov 860,244Maškrta, takto dobre využité herecké obsadenie(Eckhart, Bello, Duvall, Elliott, Holmes ,H. Macy, Simmons,...) sa len tak často nevidí, perfektné vypilované dialógy, rovnako tak aj suchý humor. Jason Reitman je fakt talent, po otcovi(Ivan Reitman) zdedil asi len to najlepšie, plus niečo na vrch. /100%/ ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

Stylova komedie ktera by vas presvedcila i o tom ze gravitace neexistuje ;o) dialogy jsou trefne napsane, herci hraji tak jak maji...vse je zahaleno takovym pohodovym tempem. Film nikam nespecha ale pritom nenudi...kdyz chce rozesmeje vas a jindy se zamyslite...a z Camerona Brighta roste asi nova SuperStar...jen tak dal... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Michael Jordan plays ball. Charles Manson kills people. I talk. Everyone has a talent..Paráda! Jak Eckharta nemusím, tak touto rolí si mě naprosto získal. Důkaz, že dnes se dá obhájit vážně cokoliv a že správnými argumenty lze přesvědčit lidi o čemkoli (no jo,jsme zkrátka hloupé stádo). Jako příležitostná (ne)kuřačka proti obhajování kouření nic nemám, naopak to beru jako velice povedenou nadsázku. Zarputilým nekuřákům bez smyslu pro humor a sarkasmus velice nedoporučuji. Mám ale dojem, že přes ten skvělý inteligentní humor do pěti hvězdiček něco schází. Uvidíme, jestli se k ní dopracuji po druhém shlédnutí :) That's the beauty of argument, if you argue correctly, you're never wrong. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (22)

  • Původně měl být film natočen už v roce 1990 a hlavní roli měl ztvárnit Mel Gibson. (Karlos80)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Pintor, escultor, diseñador y cineasta

Pintor, escultor, diseñador y cineasta

06.11.2006

Život Salvadora Dalího, světoznámého španělského surrealistického malíře, si už co nevidět vezme na mušku osobitý Andrew Niccol, autor vynikajícího dramatu Obchodník se smrtí založených, jak jinak,… (více)

Reitman a zbouchnutá školačka

Reitman a zbouchnutá školačka

27.07.2006

Ač je otěhotnění v mladém věku závažným tématem a nelehkým materiálem pro filmové zpracování, stane se ústředním motivem tragikomedie JUNO. Tu měl původně režírovat seriálový tvůrce Brad Silberling … (více)

Reklama

Reklama