Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Mě teda narozdíl od většiny ostatních Mr. Dřevopinďour rozesmál každou chvíli. Billy Bob Thornton ani nepotřebuje komentář. Ten se pro role podobnejch sviňáků snad narodil. Z ostatních herců mě pak dost pobavil ještě Ethan Suplee. Jeho role nebyla moc velká, ale pokaždý, když se objevil na scéně, tak to stálo za to. Příběh je sice dost předvídatelnej a happy end trochu násilně naroubovanej, ale já jsem se u filmu pobavil. A jestli se vám to nelíbilo, tak si dejte 10 kliků. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton je tu opět jako drsné hovádko, Ethan Suplee zase v jeho typické roli dementa. Za to S. W. Scott je těžce průměrnej, ačkoli za to sám asi ani moc nemůže, protože většinu gagů mu sebere právě ta prvně zmíněná dvojice. A víc toho ani film neobsahuje. Je to prostě lehce nadprůměrná oddychová sranda. ()

Reklama

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Oznacenie “ komédia ” v suvislosti s tymto filmom mi pride ako vydareny vtip, narozdiel od samotnej snimky. Billy Bob Thornton a Seann William Scott boli ok, scena na beziacom pase a s Mr. Woodcockom na lehatku v zavere - vydarena. A ak dobre ratam...dohromady som sa zasmiala asi "az" 5 krat ... ;) Taaakze, ak neviete kde premrhat 87 minut vasho zivota, odporucam tento film... ;) 2/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak vcelku to byla docela prima komedie, i když z námětu a obsazení se dalo udělat víc. Zvláště z toho obsazení. Sean William Scott je tady celkem snesitelnej, ale Thornton už mě v té samé poloze od Bad Santy docela štve. Jasně, v Santovi to bylo bezva, ale časem se to omrzí a tady už je to chvilkama trapné. No a ani Susan Sarandon se sem moc nehodila. Několik vtipných scének tu ale je, příjemně to uteče a nebejt toho Thorntona a klasickýho morálního poselství na závěr, mohlo to být ještě víc fajn.50% ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Na Seanna Willliama Scotta sa mi stačí len pozrieť a už sa smejem. Je to podla mňa Pán Komik a spolu s Jimom Carreyom nemajú konkurenciu. Film o chlapíkovi, ktorého telocvikár na hodinách telesnej stále mučil a neskor si chce vziať jeho mamu za ženu. Dej je miestami trošku nudný ale dávka humoru je aj napriek tomu dobre rozložená. Sem tam sa vo filme ukáže nejaká oplzlosť, ale vždy je to ešte v rámci normy únosne. Vtipné hlášky, ktoré nenechajú vašu bránicu na pokoji. Morálny zaver je tiež v poho. Rodina komédia, ktorá pobaví a nebude to pritom strata času ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)

Reklama

Reklama