Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton je tu opět jako drsné hovádko, Ethan Suplee zase v jeho typické roli dementa. Za to S. W. Scott je těžce průměrnej, ačkoli za to sám asi ani moc nemůže, protože většinu gagů mu sebere právě ta prvně zmíněná dvojice. A víc toho ani film neobsahuje. Je to prostě lehce nadprůměrná oddychová sranda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Kýčovitý scénář, ve kterém se potomek/matka/otec snaží vystrnadit přítele/přítelkyni jednoho z prve jmenovaných, nepřichází s žádnou invencí. Ale vůbec s žádnou. Gagy k zasmání jsou tu asi dva. A herecky film také zklamal. Sestava je sice silná, ale Thornton zůstal za očekáváním a Scott mi přišel v křeči. Naopak Susan Sarandon dokáže zahrát všechno a líbila se mi Amy Poelher v malé vedlejší roli. Ale je to tak na bídných 30%. ()

Reklama

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Vcelku zbytečný film. Billy Bob Thornton je sice jako drsnej tělocvikář správně nesnesitelnej, ale Seann William Scott je naprosto nulovej. Jejich konfrontace pak není slibovanou zábavnou jízdou, ale takové nudné čekání na předem jasný moralizující konec. Film se hodí maximálně jako anglicky mluvící kulisa do pozadí, nebo pro lidi co touží vidět Susan Sarandon :). ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Je to stará bréca, ale ty její mlíkárny!! :D Pan tělocvikář je obyčejná průměrná americká komedie s nadprůměrným hereckým obsazením. Jsou to právě herci, kdo vytahuje průměr do hladin nadprůměru. Film má několik světlých momentů (běhání na páse, mlíkárny, olizování manažerky nebo sex u Woodcocka) a taky několik dobrých hlášek ("Rád dostáváš na prdel Farley - máte to v rodině" nebo "Jenom klid Farley, vím jak jí utěšit"). Bohužel má i několik slabších momentů, proto nechávám 4 hvězdičky. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Až budete číst tuhle minirecenzi, bude pravděpodobně již na cestě k autorům můj dopis, ve kterém je žádám o vrácení mi promarněných 90ti minut, které jsem strávil nad humusem nazvaným Mr. Woodcock. Proč se vždycky nechám zlákat pěkným obsazením a naivně se domnívám, že to na dobrou zábavu bude stačit? Vynechám nadávky, které mě napadli po filmu a i při filmu a zkrátim to. NUDA NUDA NUDA!!!!!! Takovej potenciál, tak snadno se píšou gagy pro pány Thortona a Scotta při podobný zápletce a ti magoři scénaristi to tak zkurvěj. Nechápu. Kdybych měl povahu stávkokaza, tak jsem již dávno v Hollywoodu a píšu mrtěkrát lepší věci. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)

Reklama

Reklama