Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak nic moc, sice začátek je fakt slibnej a Billy Bob Thornton jako pan Dřevěnýpéro vypadá fakt vostře a předvádí ukázkovou šikanu, ale jakmile se děj přesune o několik let dopředu, tak už to je jen sled více či méně usměvných naschválů Thorntotna se Scottem a když se to konečně pořádně na konci rozjede a začne se tam i solidně rubat, tak to skončí. Škoda, mělo to určitě navíc ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Na pár vtipných flashbacků do hodin tělocviku se nedá utáhnout celý film. Nehorázně nevyužitý potenciál Woodcockovi postavy. Celé to pohřbívá tuctový scénář s dokonale odhadnutelným vývojem. Je to škoda, jelikož casting se podařil a i mi přišla dobře zvolená nálada. Ale to je tak vše. U komedie mám potřebu se zasmát víc jak dvakrát a slabě. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kdekdo si pamatuje nějakého nenáviděného tělocvikáře. Námět komedie Mr. Woodcock proto rozhodně není špatný, ba naopak, jenže trestuhodně nevyužívá naplno svůj potenciál. Mohla to být komedie roku, za kterou by se nemusel stydět ani velký Billy Bob Thornton (u kterého zamrzí rozmělňování talentu u podobných záležitostí). Tvůrci nabízejí dvě poměrně odlišné poloviny (první relativně vtipná, druhá už trochu otravná, marně hledajíc záchytné body). Přesto příjemná neurážlivá oddychovka s výborným Thorntonem a překvapivě neúčinným (nevtipným) Scottem. ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Oznacenie “ komédia ” v suvislosti s tymto filmom mi pride ako vydareny vtip, narozdiel od samotnej snimky. Billy Bob Thornton a Seann William Scott boli ok, scena na beziacom pase a s Mr. Woodcockom na lehatku v zavere - vydarena. A ak dobre ratam...dohromady som sa zasmiala asi "az" 5 krat ... ;) Taaakze, ak neviete kde premrhat 87 minut vasho zivota, odporucam tento film... ;) 2/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pro mě fakt vtipná komedie se zabijáckym Billy Bob Thortonem. Jeho hodiny tělocviku mě fakt dostávaly, ale líbily se mi i vtipy mimo tělocvičnu. Velkej podíl na tom maj i ostatní herci. Sean William Scott je tu za slušňáka, ale byl mi sympatickej a Ethan Suplee prostě hrál Randyho z Earla a to mu jde nejlíp. Akorát ta blonďatá manažerka (nebo co to bylo) byla trapná. Moralita na závěr mi fakt nevadila, protože takhle to prostě v těchhle komediích chodí a prostě jsem se fakt zasmál. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)

Reklama

Reklama