Reklama

Reklama

Pod povrchem

  • USA Beneath (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestica priateľov Kitty, Matt, Simon, Zeke, Deb a Johnny sa vydala na výlet do prírody, presnejšie povedané, k Čiernemu jazeru. Tam nasadnú na malú loďku a odrazia sa od brehu. Stane sa však to, čo nik z nich nečakal; ostanú visieť v strede jazera obklopení masami vody, v ktorých na nich číha obrovská ľudožravá ryba. Pri jej neustálych útokoch postupne prichádzajú nielen o veslá, ale aj nervy. Ak niečo nespravia, prídu aj o to najcennejšie čo majú: o život. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Uh, takže tu máme přerostlou rybu z filmů Karla Zemana, která...mrká! Banda blbů si vyjede na jezero a neumí se vrátit ke břehu. Jeden z blbů připraví loď o obě vesla, druhý místo pomoci ostatním vše natáčí. Nu a pak se losuje, koho obětovat, aby byl na pár minut od ryby klid... Celou dobu jsem si říkal, že jestli přežije jen bloncka (fakt tohle klišé už nesnáším), dám odpad. Naštěstí konec příjemně překvapil. Škoda, že chybějící atmosféru nevyvážilá pořádná řezničina. Podobné téma zpracovala řada filmů mnohem lépe - Čelistmi počínaje přes Creepshow (černá hmota si uměla jináč se svými oběťmi poradit) a Otevřeným mořem konče. ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Horor s efektami ako od Eda Wooda. Gumená ryba ako z hororov z päťdesiatych rokov, ktorá je ale našťastie aspoň inteligentnejšia ako všetky hlavné postavy dohromady, takže si nehryzie vlastný chvost, ale ich hnáty. Postavy, ktoré sa dostanú doprostred jazera na malej loďke sú také hlúpe, že by som ich tam do jedného vlastnoručne pohádzal, aby som vylepšil svetový genofond. Asi najhlúpejšie správanie postáv, aké som kedy videl. Príšernosť, ktorá sa nedá dopozerať, utrpenie podobné ako pri filme Babovřesky. Vydržal som 39 minút, čo je slušný výkon. Ak chcete od filmu aspoň nejaký zmysel, tomuto sa oblúkom vyhnite. Toto nie je ani jednohubka. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nudné představení o tom, jak banda vydlabanců nedokázala vyřešit jednoduchý rébus s nasraným okounem 100 metrů od břehu. Jejich kočkování s rybářským snem Jakuba Vágnera bylo naprosto tragické a ti dva idioti, co psali scénář, by zasloužili alespoň dvě sezóny odbahňovacích prací na Třeboňsku. Bez grogu. Když už lodní posádka nedělá píčoviny, směřující ke zhoršení jejich situace, tak žvaní o nesmyslech. Rybka šipka byla rozkošná a vlastně ani nevadilo, že vypadala, jak z raných osmdesátek. Za ní a za vcelku povedený konec tedy ty dvě koljuščí hvězdičky asi vypotím. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ak vám dá niekto pekný balík peňazí, ako napríklad Alexandovi Aja, dá sa za to natočiť Piraňa so stovkami rybičiek so zúbkami, ako chirurgický skalpel. Ak toľko šťastia nemáte a produkcia vám dá akurát nejakú pramicu, dve veslá a šesticu drevených detvákov hrajúcich sa na hercov, z vlastného vreckového si spravíte aspoň jednú šťuku do svojho jazera a nie hocakú, ale skríženú minimálne s latimeriou divnou a vsadíte na atmosféru a psychológiu postáv, tak sa rozhodol spraviť Larry Fessenden. K jeho smole, mal k tomu hercov až príliš toporných, ak by bol herecký materiál o niečo kvalitnejší, filmu by to rozhodne len a len prospelo, ale v záplave filmov plných digitálnych monštier je mechanická ryba s vypulenými očami vcelku príjemným spestrením takmer jednotvárneho filmového menu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím čím to bude ale mě se film dost líbil, a i když první půlhodina dost pokulhává tak zbytek filmu jsem dokoukal s otevřenou hubou. Ne že bych byl z tohohle na větvi ale byl jsem dost napnutej. Je tu sice dost děr, jako třeba proč si ty hovada v tom podělaným člunu nepřitáhly pádlo druhým pádlem. A jiné kraviny, tím se dostávám vlastně k jediným dvou věcem které mi tu vadily, první jsem řekl začátek je poměrně nepříjemně roztahanej, a druhá věc je naprostá kretánovina postav, všechno řešily hůře než by šlo, a celkově postavy byly tak nepříjemné tak jste stejně přály všem ať pochcípaj. Ani herci za moc nestály. Nicméně zbytek mě celkem potěšil nečekal jsem že se budu tak bavit ale nakonec jo. Ryba byla pěkná svině, a uměla pěkně kousnout. Hudba byla výtečná. Mě se film prostě líbil. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Celý film bol natočený bez použitia pomocného umelého osvetlenia. (beso74)
  • Pri natáčaní boli použité tri loďky. (beso74)
  • Gigantická ryba bola vytvorená v Los Angeles. (beso74)

Reklama

Reklama