Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $28,426,747Tržby Celosvetovo $141,702,264Tržby za predaj DVD v USA $18,649,356 //počet predaných kusov 1,072,201║ Nič preborné sa nekoná ale miestami to troška pobaví. /videl v kine: 45%/ ()

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že jsem tohle dílko neviděl. Jak tak sleduju ani jsem o nic nepřišel, co? Ale můj bráška přijde z kina a říká : "Štěpo, ( to jsem já ) sem byl na Garfieldovi a bylo to uplně drsný. Prostě krutý, a bum, bžum, bác, klep, nalhgal + všelijaké další citoslovce a řekl jsem si: Tak to přece jenom ohodnotím, protože tohle bylo strašný a věřím, že bráška spoustu scén a citoslovců vynechal... ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Nechutný odvar z předešlého dílu. Tvůrci ze snímku udělali jakousi nepovedenou frašku o vzpouře zvířat, ve které je Garfield spíše vedlejší postavou a která hrozným způsobem paroduje všechny filmové žánry. Zápletka filmu je dětinská, průhledná a hloupá, Garfiledova komika úplně vyšumněla a dialogy jsou neuvěřitelně tupé. Garfielda jsem vždycky miloval a po bombastické jedničce nemůžu vůvec uvěřit tomu, že se dalo takhle podělat! Mé největší filmové zklamání!! ()

vlciak_007 

všechny recenze uživatele

Takže musím uznať, že to už nebolo také úchylné ako jednotka, ale stále som sa perfektne bavil. Garfield už nebol taký vtipný a skvelý dezert, už mi to pripadal ako nejaké slabé predjedlo. Ale aj tak super!!! Chcem aby bol Bill Murray môj QFF (či jak to hovoria tí tínedžeri), lebo je fakt skvelý! 80% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Animace 7/10/// PLUS: Garfielda mám rád, dokonce mám jednoho doma, i když mu často říkám jinak, ale občas se chová úplně stejně jako jeho filmový protějšek., zápletka je vtipná a přináší spoustu zábavných možností, český dabing je povedený, animace na slušné úrovní a délka tak akorát aby film nezačal vykrádat sám sebe, herci hrají to své v rámci žánru, doufejme tedy že Billy Connolly se tu mohl pěkně vyřádit MÍNUS: může vadit že zápletka je jednoduchá, animace není dokonalá a vůbec veškerá pravděpodobnost dění je čistě pohádková, ale pokud právě tohle někomu vadí, není to film vhodný pro něj./// Shrnutí: Náš kocourek Avatar dává tři drápky z pěti a já jsem na tom podobně. Bavil jsem se, trochu se i smál a hlavně mi to nepřišlo trapné, což u podobných kousků není nikdy jistota. Takže si jdeme dát Lasagne a pustíme si tam nějakou další pohádku./// Celkem 67%/// ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)
  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)
  • Carlylejský zámek, sídlo Garfieldova dvojníka, je ve skutečnosti zámek Howard ve Velké Británii. (ČSFD)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama