Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (209)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Děti si tenhle film určitě užijí, je zde spousta mluvících zvířátek a Garfield dělá legrační věci. Ostatní se sice budou chytat hůř, ale díky lepšímu scénáři, který umožňuje Garfieldovi více využít svůj potenciál, nebudete z kina odcházet přímo zklamáni. I čtenáři stripů najdou během promítání několik jiskřiček naděje. ()

Thorian 

všechny recenze uživatele

GARFIELD 2 aneb příběh o tom, jak se tu někdo nedůstojně snaží parazitovat na úspěšném komixu. Jestliže jednička byla špatná, ale snesitelná, tohle už nesplňuje ani tu snesitelnost. Obyčejný scénář doplněný stejně negarfieldovským humorem jako v prvním filmu, nuda, nuda a zase nuda. Nakonec dávám 1*, ani nevím proč. Snad že toho sympatického kocoura z komixu prostě do odpadu poslat nemůžu. ()

Reklama

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se ta kočka nejmenovala Garfield a neměla by tedy s tím geniálním komixem Jima Davise nic společného, ani si tohoto filmu nevšimnu. Jenže, ona se tak jmenuje a já tenhle film považuji za zneuctění tohoto jména. Nechápu, jak mohl Jim Davis (pokud měl tu moc) něco tak odporného schválit. Vždyť tohle není ten líný a cynický kocour, kterého znám! Tohle je jen nějaká tlustá, hnusná, líná, "vtipná" kočka, která si hraje na strašného amerického frajera! ()

Véča 

všechny recenze uživatele

Nevim,co mě to napadlo,nechat se přemluvit jít na tohle do kina.Inteligentní a sarkastický Garfield se změnil na hloupou tlustou kočku,Jennifer Love Hewitt hraje veterinářku,která svým chováním spíš připomíná pubertální dívku.Základní motiv příběhu je silně obehraný(jak záměna dvou téměř identických postav i zvíře,které zdědí bohatství),ale všechno je doraženo zbytkem mluvícího zvířecího osazenstva.To všchno by ale byl solidní základ pro lehce podprůměrný dětský film,ale nedokážu si představit,proč by se děti měly dívat na Garfielda,jehož oblíbenou činnotí je si každou chvíli říhnout.Neníc co víc k tomu dodat,než ,chvilkami vtipné,ale většinu času nudné a ani vzdáleně nepřipomínající komiksovou předlohu. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to prasátko Babe a to mi přišlo docela uhozené. Zvěřinec u bazénu, grilu a s havaj výbavou na sobě je trochu moc. Garfield je legendární ale jestli je tohle pokus o jeho propagaci tak bych řekl, že jde o selhání... pár zábavných scenek, většinou ale vtipky - nevtipky. Na zabití času možná, jako celovečerni film sotva... Nej scéna v závěrečných titulcich. Tím nenabádam aby se člověk na tohle díval a dočkal se ji :-)). Život před a po shlédnutí Garfielda 2 je pořad stejný. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)
  • Tvůrci zachovali kontinuitu a stejně tak jako v prvním dílu je počítačem animovaný jen Garfield, nyní ještě se svým dvojníkem. Zatímco obě kočky vytvářel tým 30 animátorů, ostatní zvířata jsou živá a staralo se o ně jen několik trenérů. (imro)
  • Znalci Garfielda určitě ocení, že Liz konečně přijme Jonovu nabídku sňatku. Do vítězného konce to dotáhl po více než dvou letech komiksového snažení. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama