Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nápaditý film, který sice oplývá řadou vychytaných legračních momentů (teda až na to s těma špekama, ale na to si člověk musí u Sandlera zvyknout, že tam má aspoň jednu podobnou scénu), navíc ale dokáže oslovit i v nekomediální rovině. Přetáčení scény s loučícím se otcem bylo nečekaně působivé. Musím pochválit i herce, hlavně CHristophera Walkena. Scéna mlácení šéfa mi připoměla Klub rváčů. "S kým by ses popral? - S Davidem Hasselhofem." Docela symbolická v těch všech vychytávkách ovladače byla ta nemožnost vrátit se zpátky. P.S. Hezkej vtip na blondýny. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Plno nápadů na začátku a mírně toporné moralizování v závěru. Sandler sám trochu překvapivě jede naplno a více než zdatně mu sekunduje božský Sean Astin. Kate Beckinsale na druhou stranu splňuje úlohu okrasného doplňku. Nicméně, ono veškeré ponaučení by ani tolik nevadilo, ale u klíčové scény v dešti mi místo lítosti naskočil nad její nefunkčností široký úsměv a pejskové, kteří neustále objíždí plyšáka mi taky vtipní nepřijdou. Vzhledem k super námětu nakonec smutně promarněná příležitost. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Klik je komedie, která v podstatě není vtipná... Nebo takhle - prví asi dvě třetiny by vtipné být měly, já se ale za celou tu dobu jen asi tak 3x pousmála a jednou zasmála (zprávy v rádiu v budoucnosti: "Britney Spears porodila 23. dítě a Kevin tvrdí, že si konečně začne hledat práci. Michael Jackson je první osobou, která se nechala naklonovat a teď zve svůj klon k sobě domů, aby ho moh' obtěžovat"), asi mi moc nesedí Sandlerův druh humoru. Ovšem poslední půlhodinka se zvrtne docela mimo komedii a má co říct. Myslím, že každý zná někoho v situaci, v jaké jsou manžele Newmanovi, postavy jsou opravdu uvěřitelně napsané a docela silně odrážejí realitu všedního dne leckoho z nás. Po uležení jsem se rozhodla hodnocení zvýšit na 4*, protože mi pořád zůstává v hlavě, i když nevím proč (nebo možná i vím, ale těžko si to připouštím). ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Hlavní části filmu se odehrávají v letech 2006, 2007, 2017, 2023. Při návštěvě roku 2023 vidíme v televizi Věž svobody, která stojí v New Yorku místo tragicky zničeného Světového obchodního centra. (imro)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama