Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Falko 

všechny recenze uživatele

Tato komedia ma opät milo prekvapila. Na tretikrat som si ju pozrel s Madison a opät to stalo za to. Tentokrat som sa nasmial este viac a opät sa mi pacila hlavne druha polovica filmu, kde Adam Sandler zacinal chapat nasledky, ktore zazil pomocou ovladaca a ze cely svoj zivot postupne stracal. Takze hlavna myslienka filmu nam dava odpoved na otazku, co je v zivote dolezitejsie. Praca alebo rodina. Reziser Frank Coraci dokazal zaujimavo postupne menit komedialny zaner na dramu, co je aj dovod, preco sa mi tento film velmi pacil. ________ Adam Sandler - (Michael Newman) +++ Kate Beckinsale - (Donna Newman) +++ Christopher Walken - (Morty) +++ David Hasselhoff - (Ammer) +++ Henry Winkler - (Ted Newman) +++ Julie Kavner - (Trudy Newman) +++ Sean Astin - (Bill) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klik- život na diaľkové ovládanie je typicky rodinným filmom, na ktorý odporúčam sústrediť pozornosť hlavne sústavne sa sťažujúcim workoholikom, ktorí si nevážia vecí, ktoré majú a samozrejme rodinám, ktorí sa chcú dobre pobaviť. Na tomto filme je takisto dobrá aj ďalšia vec, pre ktorú sa oplatí pozrieť si film. Iste nám dámy prepáčia, ale Kate Backinsale je proste až „nechutne“ príjemná na obraze a je jedno čo hrá, kde hrá, hlavne, že je na obraze... ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Další sandlerovka za 70%. Plno výborných gagů (u dvou tří jsem skoro brečel smíchy), ale taky spousta vtípků pouze průměrně kvality (u dvou tří jsem sebou hodně nervózně škubal). Skoro závěrečná vážnější půlhodinka až nečekaně funguje na výbornou (většinou mě takhle nedojme ani plno oficiálně vážných filmů). Zbytek je tradiční. Kdo viděl alespoň dva filmy ze Sandlerovy již velmi početné řady komedií, ten jistě ví o čem mluvim. Tohle však není výtka, ale pochvala, páč sandlerovka začíná být poslední dobou prakticky trademark ne-li malý komediální subžánr, stejně jako například taškařice týpků z Frat Packu. P.S. Nebyl náhodou Schneider ten neskutečnej princ Habiněco na začátku? ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvělá Sandlerovka, na které je nejhustší ta malá role Davida Hasselhoffa. David tady fakt valí ještě víc než ve SpongeBob a v tomhle filmu je pro mě tím, čím pro ostatní Johnny Depp v Pirátech z Karibiku (i když má výrazněji méně prostoru). Adam Sandler také valí, skvěle zvládá i tu méně humornou rovinu své postavy, Kate Beckinsale to moc sluší a Sean Astin a Christoper Walken také supr. Některé vtípky se skutečně povedly a Klik je tak díky tomu opravdu velmi příjemnou záležitostí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Ovladač, použitý ve filmu, byl vytvořen hlavním výtvarníkem Perrym Andelinem Blakem. Měl být superergonomický a sloužit jako prodloužená ruka. (Amplifier)
  • Trik s mincou, ktorý Henry Winkler (Ted Newman) predvádza vo filme, dokáže urobiť aj v skutočnosti a veľmi často týmto spôsobom počas verejných vystúpení zabáva deti. (m.a.t.o.)
  • Hudbu k filmu mal pôvodne zložiť Alan Silvestri, no kvôli nezhodám od projektu v marci 2006 odstúpil. (m.a.t.o.)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama