Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Deprese jak hovado. U "lol trapné pathos" scény umírání v dešti jsem řvala (i přesto, že v duchu jsem se sama sobě posmívala) a říkala si, že dám 4*, když to skončí pěkně temně (čemuž jsem samozřejmě vůbec nevěřila). No přece tak vysoko nemůžu hodnotit holywůdské megaklišé o napraveném sobeckém kariéristovi, kterého navíc hraje šulin Sandler! ..... Každopádně kdyby podobný námět vzal do ruky někdo s koulema a zálibou v trýznění diváka, role obsadil neznámými nounejmy a závěr utnul "v tu správnou chvíli", mohlo by to být vážně něco. (3,5*, ale fakt mi asi blbnou hormony) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se objevuje stále v lepších a lepších filmech a tento to potvrzuje. Výborná komedie, u které se člověk zasměje ale i zvážní Je to jeden z mála filmů kde se neobjeví aspoň v pár vteřinové scéně Sandlerův kamarád Rob Schneider nebo jsem si ho tam tedy nevšiml. Christopher Walken jako anděl smrti je výborný to samý David Hasselhoff jako šéf. Kdybych měl možnost se znova podívat na tuto výbornou komedii ihned bych šel. Čekal jsem od toho dost a to jsem dostal. Mimochodem z Coraciho se stává stále lepší a lepší režisér. Některé scény byly opravdu výborné. --- Kdo je to ten Derek? – Můj přítel, nejvíc sexy kluk na škole. – No ještě bude rozpálený až mu zapálim dům. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, nová „sandlerovka“ mě nadchla. Nebo spíše než nadchla tak mě mile překvapila. Mám křupanské komedie Adama Sandlera celkem rád. Ne že bych je přímo vyhledával, ale rozhodně jsem se u nich nikdy nenudil. Klik začíná přesně jako klasická sandlerovka, je to vtipné, hrubozrné ale s mírou a vyvíjí se to jasně podle klišovitého schématu. Jenže najednou tam, kde by měla nastat krátká a vtipně dojemná krize (viz Božský Bruce a jeho neschopnost vládnout světu + rozpad vztahu, Na Hromnice o den více – bezmoc a opakované pokusy o sebevraždu atd), tady nastane krize dlouhá a opravdu vážná! Po komedii již není ani stopy a před námi to rozjíždí regulérní drama, z kterého fakt mrazí. A film má v tu chvíli opravdu sílu. Rychlý skok z komedie na drama je pro diváka, který se ještě před chvilkou vesele smál skutečný šok. Sandler je dobrý herec a pro roli zničeného člověka je díky svému smutnému obličeji přímo ideální. O to víc zamrzí zbytečné nehodící se a neustále se opakující vtípky s šukajícími psy a malým penisem! Nehodí se do první půlky, v té druhé jsou vyloženě degradující! Nebýt toho a obávaného, ale tušeného konce (SPOILER – čekal jsem kdy se Sandler někde probudí aby zjistil, že se mu to jen zdálo a zároveň jsem doufal, že se to nestane, no škoda, s originalitou se to asi nesmí přehánět) byl by to fakt parádní kus! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Originálních nápadů není nikdy dost. Když jsou navíc podtržené humorem, skvělou vizuální stránkou a zatraceně sexy Kate Beckinsale, tak si můžete říct, že ta hodina a půl stála za to. Hlavní myšlenka děje je sice celkem obehraná, ale dokud se lidé budou chovat jako idioti a žít ve spěchu, tak je potřeba, aby jim to čas od času někdo vpálil do obličeje. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klik- život na diaľkové ovládanie je typicky rodinným filmom, na ktorý odporúčam sústrediť pozornosť hlavne sústavne sa sťažujúcim workoholikom, ktorí si nevážia vecí, ktoré majú a samozrejme rodinám, ktorí sa chcú dobre pobaviť. Na tomto filme je takisto dobrá aj ďalšia vec, pre ktorú sa oplatí pozrieť si film. Iste nám dámy prepáčia, ale Kate Backinsale je proste až „nechutne“ príjemná na obraze a je jedno čo hrá, kde hrá, hlavne, že je na obraze... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Komedie za 82,5 milionů utržila během prvního víkendu (23.-25. 6. 2006) promítání v USA 40 mil. dolarů a tím se pro Adama Sandlera stala osmým filmem debutujícím na první příčce žebříčku. Také to byl jeho sedmý film, který překročil magickou hranici 100 milionů. Nakonec celosvětově utržil 240 milionů. (imro)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama