Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která přichází se zajímavým a nekonvenčním nápadem, že díky jednomu ovladači můžete ovládat celý svůj život, ale nakonec už o to ani nestojíte a přejete si, aby se vám tento ovladač nikdy nedostal do ruky. V hlavní roli tohoto filmu je k vidění Adam Sandler, který v sobě komika rozhodně nezapře, a který si svou roli vyloženě užívá. Já se přiznávám, že komedie mám velmi rád a je to můj nejoblíbenější žánr. Je mi jasné, že pro někoho je komedie žánr pokleslý, pro mne to je ovšem hlavně žánr, díky kterému mám možnost se pobavit, odpoutat se od reality a zapomenout na své starosti. A přesně to mi tato komedie nabídla, takže si určitě nezaslouží nějaké nízké hodnocení. Ovšem je pravda, že onen originální nápad už po nějaké době začne nudit, a i když tvůrci dělají, co mohou, aby neupadli do jakéhosi bludného kruhu a hlavní hrdina se díky tomu dostává do stále nových a zajímavých situací, přesto to opravdu začne tak po půlhodině nudit a dá se říci, že diváka potom už téměř nic nepřekvapí. A to je hlavní chyba této komedie. Nápad je to dobrý, ale pobaví jen chvíli. Ale pořád to stačí na to, abych film zařadil do průměru, protože přece jen tak špatné to zase nebylo. Proto tato komedie ode mne získává tři hvězdičky. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tupoučké vtipy (místy až nemístné - jako v případě Sandlerova pozadí namířeného na obličej Davida Hasselhoffa) vystřídá relativně příjemná (i když předvídatelná a prostá) melodramatická moralita, která jednodušším zámořským divákům cpe do hlavy moudrá slova, že "rodina je základem všeho"!! Vedle toho extrémně půvabná Kate Beckinsale, kromě několika výjimek stále stejný Sandler, několik dobře mířených gagů a jeden šílený vědec v podání Christophera Walkena. Přesto nejlepší dítko ze spolupráce Coraci-Sandler!! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tato komedia ma opät milo prekvapila. Na tretikrat som si ju pozrel s Madison a opät to stalo za to. Tentokrat som sa nasmial este viac a opät sa mi pacila hlavne druha polovica filmu, kde Adam Sandler zacinal chapat nasledky, ktore zazil pomocou ovladaca a ze cely svoj zivot postupne stracal. Takze hlavna myslienka filmu nam dava odpoved na otazku, co je v zivote dolezitejsie. Praca alebo rodina. Reziser Frank Coraci dokazal zaujimavo postupne menit komedialny zaner na dramu, co je aj dovod, preco sa mi tento film velmi pacil. ________ Adam Sandler - (Michael Newman) +++ Kate Beckinsale - (Donna Newman) +++ Christopher Walken - (Morty) +++ David Hasselhoff - (Ammer) +++ Henry Winkler - (Ted Newman) +++ Julie Kavner - (Trudy Newman) +++ Sean Astin - (Bill) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Originálních nápadů není nikdy dost. Když jsou navíc podtržené humorem, skvělou vizuální stránkou a zatraceně sexy Kate Beckinsale, tak si můžete říct, že ta hodina a půl stála za to. Hlavní myšlenka děje je sice celkem obehraná, ale dokud se lidé budou chovat jako idioti a žít ve spěchu, tak je potřeba, aby jim to čas od času někdo vpálil do obličeje. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Na konci titulků si lze přečíst poděkování Brianu Gillisovi, který byl  konzultantem při natáčení kouzla, které předvádí Ted Newman (Henry Winkler). (Terva)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), Hawthorne, Los Angeles, Glendale, Long Beach, Culver City, Thousand Oaks (Kalifornie, USA) a Shreveportu (Louisiana, USA). Scéna, kedy Michael (Adam Sandler) spomína na detstvo sa natáčala pri jazere Winnipesaukee, ktoré je vzdialené asi 90 km severne od mesta Manchester v New Hampshire, kde Sandler vyrastal. V tejto scéne si zahrala aj dcéra Kate Beckinsale (Donna), Lily Mo Sheen. (Arsenal83)
  • Na plaveckých závodech Michaelova (Adam Sandler) syna hraje píseň „Come Out and Play“ od kapely The Offspring. (OJan)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama