Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

novoten 

všechny recenze uživatele

Plno nápadů na začátku a mírně toporné moralizování v závěru. Sandler sám trochu překvapivě jede naplno a více než zdatně mu sekunduje božský Sean Astin. Kate Beckinsale na druhou stranu splňuje úlohu okrasného doplňku. Nicméně, ono veškeré ponaučení by ani tolik nevadilo, ale u klíčové scény v dešti mi místo lítosti naskočil nad její nefunkčností široký úsměv a pejskové, kteří neustále objíždí plyšáka mi taky vtipní nepřijdou. Vzhledem k super námětu nakonec smutně promarněná příležitost. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

První půle je sledem víceméně trapných a ještě trapnějších fórků, kdy mé hodnocení oscilovalo někde u jedné hvězdičky. Naštěstí druhá půle to zvedla, trapný humor se vytratil a stala se z toho taková celkem příjemná, byť trochu myšlenkově prostá moralitka na téma "Rodina nade vše!" Z počátku nesympatického Sandlera se s přibývajícím časem stala persona, která umí věrohodně zahrát i nějaké hlubší emoce. Ve výsledku bych dal i 3*, ale kvůli té první půli nemohu. A závěrem nezbývá, než s potěšením zvolat: "Hola hej, kultovní plavčík a generál plytké komerce, znovuzrozený David Hasselhoff je opět zde!!" :o) Svojí roli šéfa si po filmovém půstu střihl evidentně s chutí. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Překvapivě rozmáchlá komedie. Poté co Sandler sežene ovladač na všechno a cokoliv ho štve začne přetáčet, přístroj se přepne na autopilot a on tak ztratí kontrolu nad svým životem. Ačkoliv Sandlera vůbec nemusím, tady mi ani moc nevadil. A humor postavený na psím šukání a prdění Hasselhoffovi do ksichtu je chvílema vážně povedený. Poté se příběh přesune do sentimentální fáze, kdy život hlavnímu hrdinovi propadá mezi prsty, což je možná nejlepší část filmu. Překvapivě povedený snímek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se objevuje stále v lepších a lepších filmech a tento to potvrzuje. Výborná komedie, u které se člověk zasměje ale i zvážní Je to jeden z mála filmů kde se neobjeví aspoň v pár vteřinové scéně Sandlerův kamarád Rob Schneider nebo jsem si ho tam tedy nevšiml. Christopher Walken jako anděl smrti je výborný to samý David Hasselhoff jako šéf. Kdybych měl možnost se znova podívat na tuto výbornou komedii ihned bych šel. Čekal jsem od toho dost a to jsem dostal. Mimochodem z Coraciho se stává stále lepší a lepší režisér. Některé scény byly opravdu výborné. --- Kdo je to ten Derek? – Můj přítel, nejvíc sexy kluk na škole. – No ještě bude rozpálený až mu zapálim dům. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Ve filmu zazní píseň „Everybody Wants to Rule the World“ od Tears for Fears. (Katka189)
  • Trik s mincou, ktorý Henry Winkler (Ted Newman) predvádza vo filme, dokáže urobiť aj v skutočnosti a veľmi často týmto spôsobom počas verejných vystúpení zabáva deti. (m.a.t.o.)
  • V prvej scéne, keď deti zobudia Michaela (Adam Sandler), má pred hlavou škatuľku s Twinkies. V ďalšom zábere zmizne. (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama