Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

HAL 

všechny recenze uživatele

Typická jednoduchá sandlerovka. Děj filmu odhadnete během prvních deseti minut, ale originální nápad nabízí dost komických situací aby jste se celou dobu bavili. Film sráží jen pár pubertálních vtípků a samozřejmě moralitka v poslední třetině (ale co by jste jiného taky od tohoto žánru čekali, že). Pochvalu si jednoznačně zaslouží maskéři, stárnutí postav zvládli na výbornou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Butterfly Effect s dálkovým ovladačem.. Ze začátku jsem se těšil z maličkostí, jako třeba, že je Hasselhoff střízlivý (kdyby ne, tak natáčení scény prdění do ksichtu, pokud by to vzal Sandler opravdu profesionálně, mohlo skončit ošklivými popáleninami), či že Schneiderův "šejk štěk" neobsahoval kroucení bradavek a zařezávání spodků, až jsem se dopracoval do poslední třetiny, která překvapila twistem na vážnější, řekl bych až dramatickou, rovinu. Všem asi bylo jasné, že krizovým vývojem poučený Sandler se ve finále vrhne s kladivem a hřebíky v ruce na stromový domek svých dětí, přesto ten lehce moralizující závěr o určení si životních priorit potěšil a možná i mnohé inspiroval k zvolnění životního tempa, kde možnost využití tlačítka REWIND jaksi neexistuje. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny filmu, které se nesou v "komediálním" duchu, to je fakticky bída. Skoro jsem měl chuť to nedokoukat. Kupodivu se film v poslední třetině zvedne z bahna podprůměru a stane se tím alespoň částečně stravitelným.... Ovšem vzhledem k tomu pocitu naprosté beznaděje nad tím, co považují tvůrci amerických komedií za vtipné, musím celkové hodnocení zpřísnit - 50%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Plno nápadů na začátku a mírně toporné moralizování v závěru. Sandler sám trochu překvapivě jede naplno a více než zdatně mu sekunduje božský Sean Astin. Kate Beckinsale na druhou stranu splňuje úlohu okrasného doplňku. Nicméně, ono veškeré ponaučení by ani tolik nevadilo, ale u klíčové scény v dešti mi místo lítosti naskočil nad její nefunkčností široký úsměv a pejskové, kteří neustále objíždí plyšáka mi taky vtipní nepřijdou. Vzhledem k super námětu nakonec smutně promarněná příležitost. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Michaelův (Adam Sandler) Cadillac je ve skutečnosti prototypem vozu General Motors, který nikdy nebyl a nebude sériově vyráběn. (Amplifier)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama